Vakantiepark Giethoorn

In Giethoorn pal aan het water ligt vakantiepark Giethoorn. Vanuit het park kunt u boottochten maken of per fiets de omgeving verkennen. Een perfect adres voor vissers en zeilers. Bij een verblijf tussen maart en oktober krijgt u een fluisterboot tot uw beschikking.

  • Rustig vakantiepark dat ideaal is voor waterliefhebbers
  • Vanaf 1 maart tot 31 oktober een fluisterboot bij uw bungalow
  • Gasten beoordelen dit park gemiddeld met een 9,3!

Boek hier Vakantiepark Giethoorn:

Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn ligt middenin het unieke en bijzondere dorpje Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Giethoorn kenmerkt zich door de vele kanalen, meertjes en idyllische bruggetjes. Hierdoor gaat vervoer in Giethoorn nog steeds grote deels per boot. Giethoorn wordt niet voor niets het ‘Hollandse Venetië’ genoemd. Maar ook in de omgeving liggen tal van oude en pittoreske dorpjes: Stavoren, Hindelopen, Workum en Appelscha, die absoluut een bezoekje waard zijn.

Wat is er te doen op vakantiepark Giethoorn?

Giethoorn is zeer waterrijk, dit is dan ook direct de belangrijkste trekpleister voor veel toeristen. Ook op vakantiepark Giethoorn is water belangrijk. Alle vakantiebungalows liggen op drie schiereilandjes, pal aan het water. U vaart vanaf uw vakantiebungalow zo het water op, om de mooie omgeving van Giethoorn te ontdekken. Want bij uw verblijf krijgt u een fluisterboot ter beschikking. Ook kunt u fietsen huren bij de receptie om de omgeving te verkennen. Hier kunt u tevens ook terecht voor fietsroutes en bezienswaardigheden die leuk zijn om te bezoeken.

Naast heerlijk varen kan er ook gezwommen worden in het meer en zijn er volop mogelijkheden voor watersporten. Zo kunt u suppen, huur een sloep of gooi uw hengel uit om te genieten van een ontspannen visvakantie. Voor de jongste gasten is er een speelzolder aanwezig. U bent op vakantiepark Giethoorn niet alleen in de zomer op de juiste plek. Ook voor winterpret is dit een ideaal vakantieadres, zeker wanneer het flink gevroren heeft. De waterrijke omgeving heeft dan zeer goede schaatsmogelijkheden.

Op het gebied van service zal het u aan niets ontbreken. U kunt op bestelling elke dag verse croissants en broodjes krijgen. Voor een heerlijk diner hoeft u ook niet ver te gaan. Op vakantiepark Giethoorn bevindt zich een uitstekend restaurant en gezellig nababbelen en borrelen kan in het sfeervolle café.

Vanaf 1 maart tot 1 november heeft u tijdens uw verblijf op vakantiepark Giethoorn beschikking over een eigen elektrische sloep.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Natuurlijk zwemwater
  • Veel watersport mogelijkheden

Horeca

  • Restaurant(s)

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Vismogelijkheden
  • Speelzolder

Plattegrond Vakantiepark Giethoorn

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Giethoorn (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Giethoorn

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.