Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl is een heerlijke bestemming voor rust- en waterliefhebbers! De villa’s beschikken over een eigen aanlegsteiger en van maart t/m oktober heeft u ook uw eigen sloep bij uw villa. Ideaal! Begin de dag met een ontbijt op het terras, om daarna het water op te varen.

  • Perfect voor liefhebbers van watersport en varen
  • Vrijstaande watervilla’s met steiger en sloep (apr t/m okt)
  • Rustig park met fietsverhuur, vismogelijkheden en broodjesservice

Boek hier Waterstaete Ossenzijl:

Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl ligt in het dorpje Ossenzijl, aan de rand van het Nationaal Park Weerribben Wieden en op de grens van Overijssel en Friesland! Een schitterende waterrijke streek, met wuivende rietpluimen, meertjes en gezellige dorpjes. Ideaal voor watersporters, maar ook als u graag wandelt een aanrader. Bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en stap in een boot of kano en ontdek dit labyrint van plassen, meren en rietpercelen. Ook een dagje Giethoorn is een aanrader!

Wat is er te doen op Waterstaete Ossenzijl?

Rust- en watersportliefhebbers zijn op Waterstaete Ossenzijl aan het juiste adres! Want Waterstaete Ossenzijl beschikt over nagenoeg geen voorzieningen en telt het vakantiepark slechts zo’n 55 watervilla’s, wat de rust ten goede komt! Voor watersportliefhebbers is deze streek een walhalla, aan de ene zijde Nationaal Park Weerribben-Wieden en aan de andere kant de grote meren van Friesland. Met een boot het water op, surfen of vissen het kan hier allemaal.

Waterstaete Ossenzijl heeft geen zwembad, u kunt bij mooi weer eventueel zwemmen, in het water rondom uw watervilla en zonnen op het speelstrandje. Of huur een fiets bij de receptie en verken de mooie omgeving. Natuurschoon is er voldoende, maar ook dorpjes zoals Blokzijl en Steenwijk zijn een bezoekje waard. Ook een dagje Giethoorn is een aanrader! Pik een terrasje, ga op de foto in klederdracht en maak een boottochtje door het dorp.

Nadien is het heerlijk thuiskomen in de ruime en luxe vrijstaande watervilla’s. De villa’s liggen allemaal aan het water en door de grote ramen, heeft u een prachtig uitzicht op het water en de omgeving. Geniet in de morgen van een ontbijtje op uw terras om daarna het water op te gaan. Want van maart t/m oktober beschikt u namelijk over een eigen sloep bij uw vakantievilla. Waterstaete Ossenzijl heeft geen parkrestaurant en geen parkshop, maar in de omgeving zijn meer dan voldoende winkels en eetgelegenheden.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Broodjesservice

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Vismogelijkheden

Plattegrond Waterstaete Ossenzijl

Bekijk hier de plattegrond van de Waterstaete Ossenzijl (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Waterstaete Ossenzijl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.