Kreek Oosterbeek

Op zoek naar een paar creatieve en gezellige uurtjes? Breng dan een bezoek aan de Kreek, het cultuur- en ontmoetingscentrum in Oosterbeek. U bent nagenoeg elke middag welkom en op zaterdagavond kunt u er zelfs terecht voor een spelletje. Maar ook voor een workshop bent u hier aan het juiste adres: tekenen, betere blogs schrijven of samen lezen. Elke eerste dinsdag van de maand wordt er ook een Kunstkoepelavond georganiseerd. De ene keer met een nieuwe expositie en soms is ook de kunstenaar aanwezig. Interesse in een Kunstkoepelavond of in het actuele aanbod van workshops bekijk dan de website.

Adres: Weverstraat 24, 6862 DP Oosterbeek
Website: Kreek Oosterbeek

Bungalowparken nabij

Kreek Oosterbeek

Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

EuroParcs De Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar Europarcs Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen ... of gewoon niets doen.

Recreatiepark de Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

EuroParcs De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

EuroParcs de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het 'Avonturen Survival Eiland' en het nieuwe binnenzwembad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.