Kreek Oosterbeek

Op zoek naar een paar creatieve en gezellige uurtjes? Breng dan een bezoek aan de Kreek, het cultuur- en ontmoetingscentrum in Oosterbeek. U bent nagenoeg elke middag welkom en op zaterdagavond kunt u er zelfs terecht voor een spelletje. Maar ook voor een workshop bent u hier aan het juiste adres: tekenen, betere blogs schrijven of samen lezen. Elke eerste dinsdag van de maand wordt er ook een Kunstkoepelavond georganiseerd. De ene keer met een nieuwe expositie en soms is ook de kunstenaar aanwezig, om meer over zijn of haar werk te vertellen. Interesse in een Kunstkoepelavond of in het actuele aanbod van workshops en de openingstijden van de Kreek? Neem dan een kijkje op www.kreekoosterbeek.nl

Adres: Weverstraat 24, 6862 DP Oosterbeek

Bungalowparken nabij Kreek Oosterbeek

Park Hooge Veluwe
Droompark Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar DroomPark Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen … of gewoon niets doen.

Lees meer
De Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Lees meer
De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

Lees meer
Zandstrand op Vakantiepark De Zanding
Droompark de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het ‘Avonturen Survival Eiland’ en het nieuwe binnenzwembad.

Lees meer
Bospark Ede

Bospark Ede is perfect voor gezinnen als ook voor rust- en natuurliefhebbers. Duik in het buitenzwembad en fiets- en wandelaars kunnen dwalen over de vele routes.

Lees meer