Limburgs Museum

In het Limburgs Museum komt u alles te weten over het leven van onze voorouders. Wat aten ze en welke kleding droegen ze? Het Limburgs Museum geeft antwoord op deze vragen. Er is een maquette van een Middeleeuws kasteel, ziet u hoe de Romeinen leefde en voor kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd. Daarnaast kunt u ook een uitgebreide collectie archeologische vondsten bekijken, zijn er diverse vaste tentoonstellingen en zijn er regelmatig wissellende exposities. Gelegen vlakbij het station van Venlo.

Adres: Keulsepoort 5, 5911 BX Venlo

Bungalowparken nabij

Limburgs Museum

EuroParcs Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. EuroParcs Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Breebonne

Vakantiepark Bree Bronne staat voor een bruisende vakantie vol recreatie, ontspanning en waterpret.

De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.