Mega Trucks Festival

Gaat uw hart sneller kloppen van alles wat met trucks te maken heeft? Dan mag u het jaarlijkse Mega Trucks Festival dat plaats vind in de Brabanthallen in Den Bosch niet missen. Het Mega Trucks Festival is het grootste indoor truck event in de Benelux. Geniet met volle teugen van indrukwekkende truckshows en presentaties van bekende truckmerken.

Adres: Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Website: Mega Trucks Festival

Volop vermaak voor jong en oud

Neem plaats op het terras en geniet van een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er eveneens van alles te beleven in de Kids Corner: hier kunnen ze ravotten in de ballenbak, een ritje maken in de draaimolen of zich laten schminken. Ook is er een groot LEGO festijn, verzamelaars en liefhebbers van LEGO kunnen hier hun hart ophalen! Op de chauffeursmarkt is het ook goed toeven. Er is hier van alles te krijgen: wie weet vindt u hier eindelijk dat schaalmodel dat u altijd al wilde hebben. Maar hier kunt u ook shoppen naar kleding, accessoires of kinderspeelgoed. Het Mega Truck Festival heet niet voor niets ‘Mega’, want het festival spreidt zich uit over maar liefst 32.000m2!

Bungalowparken nabij

Mega Trucks Festival

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

EuroParcs Aan de Maas

Europarcs Aan de Maas, ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan een zijtak van de Maas! Perfect dus voor water- en watersportliefhebbers.

Vakantiepark Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Recreatiepark Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Recreatiepark het Esmeer

Het Esmeer is een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen jachthaven.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.