Mega Trucks Festival

Gaat uw hart sneller kloppen van alles wat met trucks te maken heeft? Dan mag u het jaarlijkse Mega Trucks Festival dat plaats vind in de Brabanthallen in Den Bosch niet missen. Het Mega Trucks Festival is het grootste indoor truck event in de Benelux. Geniet met volle teugen van indrukwekkende truckshows en presentaties van bekende truckmerken.

Adres: Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Website: Mega Trucks Festival

Volop vermaak voor jong en oud

Neem plaats op het terras en geniet van een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er eveneens van alles te beleven in de Kids Corner: hier kunnen ze ravotten in de ballenbak, een ritje maken in de draaimolen of zich laten schminken. Ook is er een groot LEGO festijn, verzamelaars en liefhebbers van LEGO kunnen hier hun hart ophalen! Op de chauffeursmarkt is het ook goed toeven. Er is hier van alles te krijgen: wie weet vindt u hier eindelijk dat schaalmodel dat u altijd al wilde hebben. Maar hier kunt u ook shoppen naar kleding, accessoires of kinderspeelgoed. Het Mega Truck Festival heet niet voor niets ‘Mega’, want het festival spreidt zich uit over maar liefst 32.000m2!

Bungalowparken nabij Mega Trucks Festival

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Lees meer
Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Lees meer
Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Lees meer
Het Esmeer

Het Esmeer is een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen jachthaven.

Lees meer
Landal Parck Kaatsheuvel

U wandelt vanuit u bungalow zo de bossen in en staat u in 7 fietsminuten voor de ingang van de Efteling. Na een dagje Efteling, kunt u bijkomen in het zwembad.

Lees meer
EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel ligt vlakbij de Efteling en na een dagje Efteling is het dan ook heerlijk om een duik te nemen in het binnen- of buitenbad.

Lees meer
Bungalows aan het water op Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

Lees meer
Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Lees meer
Camping De Rotonde

De Rotonde is een gemoedelijke camping voor zowel senioren èn gezinnen. Wandelen en fietsen langs de Linge en zwemmen en dobberen in het strandbad. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Beekse Bergen

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Lees meer