Landal Parck Kaatsheuvel

Landal Kaatsheuvel is een prima keuze voor zowel gezinnen als met z’n tweetjes. U wandelt vanuit u bungalow zo De Loonse en Drunense Duinen in en staat u in 7 fietsminuten voor de ingang van de Efteling. Na een dagje Efteling, kunt u bijkomen in het binnenzwembad.

  • Rustig park bij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen
  • De Efteling ligt op ongeveer 4 km afstand van het vakantiepark
  • Met overdekt zwembad en coffee corner met speelgedeelte

Boek Landal Parck Kaatsheuvel direct bij Landal Greenparks:

Landal Parck Kaatsheuvel

Landal Parck Kaatsheuvel vindt u aan de rand van Kaatsheuvel. Een heerlijke omgeving die voor elk wat te bieden heeft. Vanaf Landal Kaatsheuvel wandelt en fietst u zo Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen in. Deze natuurgebieden hebben uitdagende mountainbike routes en ook kunt u er uren dwalen door bos, heide en vooral veel zand. Het is namelijk een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Maar de absolute plus is dat De Efteling op slechts zeven fietsminuten ligt.

Wat is er te doen op Landal Kaatsheuvel

Landal Parck Kaatsheuvel is een uitstekende keuze voor zowel gezinnen als lekker met z’n tweetjes. Of u in de vroege morgen eerst de bossen in duikt, om te wandelen of om te mountainbiken of u gaat eerst een dagje naar de Efteling? Nadien kunt u in het binnenzwembad te alle tijden heerlijk ontspannen of wat baantjes trekken. Want als gast heeft u altijd onbeperkt en gratis toegang tot het binnenzwembad. Ook is er een klein peuterbad speciaal voor de allerkleinste gasten.

Landal Parck Kaatsheuvel ligt op slechts zeven fietsminuten van de Efteling. Een dagje Efteling is dus geen probleem! Of misschien maakt u er wel twee dagen Efteling pret van, want de Efteling is zo groot dat een dagje Efteling niet voldoende is, om alle attracties en shows uit te proberen en bij te wonen. Wilt u het lekker rustig aan doen, Landal Kaatsheuvel heeft ook een indoorspeeltuin en kunt u natuurlijk de natuur in duiken van De Loonse en Drunense Duinen.

Na een dagje Efteling of dwalen door de natuur, is het heerlijk thuiskomen in de luxe en smaakvol ingerichte vakantiebungalows. Heeft u kinderen dan kunt u voor de kinderbungalow kiezen, of wat dacht u van de luxe bungalows met sauna? Maar voor welk type u ook kiest, u slaapt op boxsprings. Voor uw boodschappen en verse broodjes in de vroege morgen kunt u terecht in de parkshop. Een parkrestaurant is niet aanwezig op Landal Parck Kaatsheuvel. Maar in de omgeving liggen meer dan voldoende eetgelegenheden.

Landal Parck Kaatsheuvel heeft ook 10 en 12-persoons bungalows, die ideaal zijn voor het jaarlijks familie- of vriendenweekend.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Binnenzwembad met peuterbad

Horeca

  • Parkshop

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Overdekt speelgedeelte

Plattegrond Landal Parck Kaatsheuvel

Bekijk hier de plattegrond van de Landal Parck Kaatsheuvel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Landal Parck Kaatsheuvel

Aanbiedingen

Vier uw zomervakantie bij Landal

Beleef de zomer van 2024 op één van de Landal vakantieparken. Of u nu in Nederland wil blijven, wilt luieren aan het water of de…

Naar aanbieding

Fijne last minutes van Landal

In het bos, aan het water of aan het strand? Bij Landal heeft u een uitgebreide keuze aan last minute bestemmingen in de natuur. Er…

Naar aanbieding

Voorzomers genieten bij Landal

Relaxen op het strand, wandelen in het bos of luieren op het terras van uw bungalow. U hoeft niet te wachten tot de zomervakantie om…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.