Mini Mundi

Mini Mundi werd in 1954 geopend en sindsdien is het park steeds verder uitgebreid, met gedetailleerde miniaturen van bezienswaardigheden uit de omgeving. Bekijk Zeeuwse dorpjes en steden in het klein alsook de markante gebouwen uit Middelburg en Vlissingen. Maar nu het leukste, deze miniaturen komen doormiddel van verschillende drukknoppen tot leven!  Natuurlijk kan er ook volop gespeeld worden en bij slecht weer biedt de indoorspeeltuin uitkomst.

Adres: Podium 35, 4337 WV Middelburg

Bungalowparken nabij

Mini Mundi

Noordzee Resort Vlissingen

Noordzee Resort Vlissingen is perfect voor een (strand) vakantie aan de Hollandse kust! De boulevard met het zandstrand van Vlissingen ligt op slechts 250 meter.

Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Vakantiepark de Meerpaal

Kom op vakantie op vakantiepark de Meerpaal, dat pal ligt aan het strand van Zoutelande, een van de zonnigste regio's van Nederland.

RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.