Museon

Nieuwsgierig ingesteld, kom dan naar het Museon! Hier worden al uw antwoorden over de wereld beantwoord. U komt hier meer te weten over hoe de aarde is ontstaan, wanneer de dinosaurussen leefden, waar onze energie vandaan komt en nog veel meer van deze (grote) vraagstukken. Bezoek de tentoonstellingen en uw kinderen kunnen meedoen met de activiteiten en workshops, die vooral op woensdag, in het weekend en in de schoolvakanties plaats vinden. Het Museon is zeker niet saai en wellicht het allerfijnste, uw kinderen mogen bijna overal aan zitten.

Adres: Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag

Bungalowparken nabij Museon

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande verblijft u in een luxe villa in Caraïbische stijl. Vooral rust, ruimte en het strand staan hier centraal.

Lees meer