Museon

Nieuwsgierig ingesteld? Kom dan naar het Museon. Hier worden al je antwoorden over de wereld beantwoord. In de permanente tentoonstelling Jouw Wereld, Mijn Wereld komen onderwerpen aan de orde als het zonnestelsel, water, delfstoffen en het ontstaan van gesteente. Daarnaast zijn er ook altijd razend interessante wisselende tentoonstellingen. Je kunt hier komen rondneuzen van dinsdag t/m zondag tussen 11:00 en 17:00 en in schoolvakanties ook op maandag.

Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag

Bungalowparken nabij Museon

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vlugtenburg aan Zee

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader.

Lees meer
Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande verblijft u in een luxe villa in Caraïbische stijl. Vooral rust, ruimte en het strand staan hier centraal.

Lees meer