Museon

Nieuwsgierig ingesteld, kom dan naar het Museon! Hier worden al uw antwoorden over de wereld beantwoord. U komt hier meer te weten over hoe de aarde is ontstaan, wanneer de dinosaurussen leefden, waar onze energie vandaan komt en nog veel meer van deze (grote) vraagstukken. Bezoek de tentoonstellingen en uw kinderen kunnen meedoen met de activiteiten en workshops, die vooral op woensdag, in het weekend en in de schoolvakanties plaats vinden. Het Museon is zeker niet saai en wellicht het allerfijnste, uw kinderen mogen bijna overal aan zitten.

Adres: Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag

Bungalowparken nabij

Museon

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Vlugtenburg aan Zee

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.