Elisabeth Weeshuis Museum

Het Elisabeth Weeshuis dateert uit 1560. Er leefden nog tot 1952 wezen in dit historische pand. Tegenwoordig is het een museum waar je inzicht krijgt in de geschiedenis van Culemborg, met veel nadruk op het leven van de wezen in het weeshuis. Het is ook een verademing om eens door de schitterende tuin te lopen. Kom langs en maak een bijzondere reis door de tijd.

Het museum is open van dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00. Gesloten op: Nieuwjaarsdag 1e Paasdag (2e Paasdag geopend) Koningsdag en Hemelvaartsdag 1e Pinksterdag (2e Pinksterdag geopend) 1e Kerstdag (2e Kerstdag geopend)

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg

Bungalowparken nabij Elisabeth Weeshuis Museum

Camping De Rotonde

De Rotonde is een gemoedelijke camping voor zowel senioren èn gezinnen. Wandelen en fietsen langs de Linge en zwemmen en dobberen in het strandbad. Heerlijk!

Lees meer
RCN het Grote Bos

Op zoek naar een vakantiepark dat centraal gelegen is in Nederland, dan is RCN het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug ideaal.

Lees meer
Bonte Vlucht

Fietsen en boswandelingen maken, verken de stad Utrecht, ravotten in het buitenzwembad en ’s avonds knus met z’n allen in een bos chalet. Op Bonte Vlucht is het mogelijk!

Lees meer