Nationaal Park De Groote Peel

In het Nationaal Park De Groote Peel is veel te beleven. Het is een hoogveengebied waar in het verleden turf werd gestoken. Ga op pad met een gids en leer hoe dit vroeger in zijn werk ging! Verder staat De Groote Peel ook bekend om de aanwezigheid van de vele vogelsoorten. Volg een van de gemarkeerde wandelroutes en wandel over de typische knuppelbruggetjes. Onderweg komt u verschillende uitkijktorens tegen van waaruit u een mooi zicht krijgt op het natuurgebied. Er is ook een ecologisch gebouwd bezoekerscentrum met horeca en een speelweide.

Adres: Moosdijk 15, 6035 RB Ospel-Nederweert

Bungalowparken nabij Nationaal Park De Groote Peel

Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Lees meer
Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Lees meer
Homeparc Heelderpeel

Vanuit Narvik Homeparc Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Lees meer
Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Lees meer