Nationaal Park De Groote Peel

In het Nationaal Park De Groote Peel is veel te beleven. Het is een hoogveengebied waar in het verleden turf werd gestoken. Ga op pad met een gids en leer hoe dit vroeger in zijn werk ging! Verder staat De Groote Peel ook bekend om de aanwezigheid van de vele vogelsoorten. Volg een van de gemarkeerde wandelroutes en wandel over de knuppelbruggetjes. Onderweg komt u verschillende uitkijktorens tegen van waaruit u een mooi zicht krijgt op het natuurgebied. Er is ook een ecologisch gebouwd bezoekerscentrum met horeca en een speelweide.

Adres: Moosdijk 15, 6035 RB Ospel-Nederweert

Bungalowparken nabij

Nationaal Park De Groote Peel

Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

De Heihorsten

Midden op het Brabantse platteland ligt De Heihorsten. Zeker als u op zoek bent naar rust en de weidsheid van het platteland, dan is dit een uitstekende keuze!

Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.