Nationaal Park De Groote Peel

In het Nationaal Park De Groote Peel is veel te beleven. Het is een hoogveengebied waar in het verleden turf werd gestoken. Ga op pad met een gids en leer hoe dit vroeger in zijn werk ging. Verder staat De Groote Peel vooral ook bekend om de aanwezigheid van vele vogelsoorten. Volg een van de gemarkeerde wandelroutes door het park en loop over de typische knuppelbruggetjes. Onderweg kom je verschillende uitkijktorens tegen van waaruit je ongestoord de prachtige vogelwereld kunt aanschouwen.

Er is ook een ecologisch gebouwd bezoekerscentrum met tentoonstellingen, horeca, leeshoek met natuurboeken, een kleur- en speelhoek, een speelweide en nog veel meer. Het bezoekerscentrum is open van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00.

Bezoekerscentrum Mijl op Zeven
Moosdijk 15
6035 RB Ospel-Nederweert

Bungalowparken nabij Nationaal Park De Groote Peel

Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen. Wat een top vakantiepark!

Lees meer
Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Lees meer
Homeparc Heelderpeel

Vanuit Narvik Homeparc Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Lees meer
Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Lees meer
Vakantiepark ’t Vosseven

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich direct thuis voelen op ’t Vossenven. Geen drukke parkvoorzieningen, maar op dit kleinschalig park heerst rust.

Lees meer