Nationaal Park Oosterschelde

Nationaal Park Oosterschelde is een gebied dat leeft in samenspel met de zee. Het park staat vanwege de open verbinding met zee onder invloed van de getijden en is een thuishaven of rustplek voor vele vogel- en plantensoorten. Maar ook voor ons is het achter de dijken rondom de Oosterschelde heerlijk vertoeven, denk aan een mooie fietstocht of wandeltocht met een picknick langs de waterkant.

Het is ook de ideale bestemming voor liefhebbers van duiken en sportvissen. Of wat dacht je van een zeiltocht, een natuurrondvaart of eilandhoppen met het veer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga ook eens kijken bij het onbemande bezoekerscentrum op Neeltje Jans met informatie over het Oosterscheldegebied.

Dijkgraaf A.M. Gelukweg 1
Eiland Neeltje Jans

Bungalowparken nabij Nationaal Park Oosterschelde

Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer
Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Lees meer
Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Lees meer
De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Lees meer
Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos Konijn en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Lees meer