Natuurgebied De Duinen van Voorne

De Duinen van Voorne liggen op de voormalige eilanden Voorne en Putten. Dit jonge, kalkrijke duingebied bestaat uit duinen, duinvalleien, moeras, stuivende duinen en bos. U kunt hier heerlijk genieten van veel rust en stilte. Omdat er hier in tegenstelling tot veel andere duingebieden geen drinkwater wordt gewonnen, komen er nog vochtige en natte duinvalleien voor met veel bijzondere planten. De diverse planten trekken vlinders aan als het koevinkje, het bont zandoogje en de kleine parelmoervlinder. Daarnaast zijn de Duinen van Voorne opvallend rijk aan vogels: bijna tweederde van de Nederlandse broedvogelsoorten nestelt hier. Enkele broedvogels die u hier kunt aantreffen, zijn; de dodaars, de lepelaar, de geoorde fuut, de aalscholver en sinds kort enkele paartjes kleine zilverreigers.

Adres: Duinstraat 12a, 3235 NK Rockanje

Bungalowparken nabij Natuurgebied De Duinen van Voorne

Molecaten Waterbos

Geniet op het strand, van lange wandelingen, terwijl kinderen spelen in de branding. Na een dagje strand is het heerlijk thuis komen op Park Waterbos.

Lees meer
Kruininger Gors

Kruininger Gors ligt pal aan het Brielse Meer. Een super uitvalsbasis voor watersport fanaten, visliefhebbers en booteigenaren. Varen, zwemmen en uitstapjes maken.

Lees meer
Rondeweibos

Rondeweibos ligt aan het strand van Rockanje. Hier kunt u luieren, zwemmen en genieten van de zon. Met o.a. buitenzwembad, tennisbaan, speeltuin en kabelbaan.

Lees meer
Resort Poort van Zeeland

Quality time op natuureiland Voorne-Putten. Verblijf in een moderne chalet op Resort Poort van Zeeland. Luieren en uitwaaien op de stranden van Hellevoetsluis

Lees meer
Resort Città Romana

Op Resort Città Romana wordt u verwend met fijne wellness voorzieningen. Geniet van een gezellig diner op het terras en kom tot rust in de rietgedekte villa’s.

Lees meer
Cape Helius

Met het Haringvliet aan uw voeten en de boulevard op loopafstand, kunt u op Cape Helius heerlijk vakantie vieren. Kom tot rust in de luxe en kleurrijke villa’s.

Lees meer
Beach Villa’s Hoek van Holland

Strandvakantie in Nederland? Dan zijn de strandhuisjes van Beach Villa’s Hoek van Holland perfect! Hier staat uw vakantie geheel in het teken van het strand en de zee.

Lees meer
Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande verblijft u in een luxe villa in Caraïbische stijl. Vooral rust, ruimte en het strand staan hier centraal.

Lees meer
Strandpark Duynhille

Op enkele minuten wandelen van het Noordzeestrand ligt het nieuwe Strandpark Duynhille. Bezoek Ouddorp, huur een fiets en laat de kinderen spelen bij de Koos Kids Club.

Lees meer
Toppershoedje

RCN Toppershoedje is een kleinschalig vakantiepark dat gelegen is aan het brede en schone zandstrand van Ouddorp. Uitwaaien en zwemmen in de Noordzee. Ideaal!

Lees meer