Natuurmuseum Fryslân

Bij Natuurmuseum Fryslân staat het beleven van de natuur centraal. Er is een uitgebreide afdeling helemaal gewijd aan de jongste bezoekertjes met audiovisuele attracties en interactieve spelletjes. Duik ook eens de onderwaterwereld in waar je alles leert over het leven op de bodem van de sloot. Maar ook de Walviszaal is razend interessant. Hier staat een skelet van een potvis van wel 15 meter lang! Deze joekel van een vis spoelde in 1994 op Ameland aan. Kortom, het Natuurmuseum Fryslân heeft niets anders dan alleen maar boeiende verrassingen. Het Natuurmuseum Fryslân is geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00.

Adres: Schoenmakersperk 2, 8911 EM Leeuwarden

Bungalowparken nabij

Natuurmuseum Fryslân

Vakantiepark It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.