Omniversum

Het Omniversum? Dat klinkt interessant, maar wat is het eigenlijk? Het Omniversum is een grootbeeldfilmtheater met een bioscoop in de vorm van een koepel die zo groot is als een half voetbalveld. Hier kun je films kijken op een manier zoals je nog nooit een film hebt gezien. Het lijkt wel alsof je zelf in de film belandt. Ook het geavanceerde geluidssysteem speelt hierin een rol.

De films zijn Nederlands gesproken en staan vaak in het teken van natuur, cultuur en wetenschap. Durf jij het avontuur aan? Het Omniversum heeft wisselende openingstijden, tijdens vakanties en feestdagen van 09:30 tot 22:00.

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

Bungalowparken nabij Omniversum

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vlugtenburg aan Zee

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader.

Lees meer
Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande verblijft u in een luxe villa in Caraïbische stijl. Vooral rust, ruimte en het strand staan hier centraal.

Lees meer