Oostduinkerke

Oostduinkerke is een charmant stadje met uitstekende sport- en ontspanningsmogelijkheden. Maar ook het strand van Oostduinkerke is een aanrader! U kunt hier heerlijk wandelen langs het strand, luieren in de zon, vliegeren of zandkastelen bouwen met uw kinderen. Wereldberoemd zijn ook de garnalenvissers te paard. Oostduinkerke is namelijk de enige kustgemeente ter wereld waar nog garnalen te paard worden gevangen. Tot het midden van de 20ste eeuw gingen de garnalenvissers, te voet of te paard, vissen langs het strand. Tegenwoordig is dit economisch gezien niet meer lonend, maar op toeristisch vlak en als folklore loont het absoluut de moeite om deze ambacht in stand te houden.

Adres: Oostduinkerke

Bungalowparken nabij

Oostduinkerke

Oostduinkerke aan Zee

Sunparks Oostduinkerke beschikt over een subtropisch zwembad, binnenspeeltuin en sportvoorzieningen. Oostduinkerke ligt nabij, net als Plopsaland De Panne.

Suite Nieuwpoort

Suites Nieuwpoort ligt in een van de mooiste badplaatsen van België – Nieuwpoort! De perfecte bestemming om tot rust te komen en te genieten van het strand!

Kustpark Strand Westende

Door de ligging op slechts een 1 km van het strand, is het een ideale bestemming voor een vakantie aan de Belgische kust. Maar ook Brugge en Plopsaland liggen vlakbij.

Kustpark Nieuwpoort

Uitwaaien tijdens een strandwandeling, luieren op het strand of plons in het buitenzwembad van kustpark Nieuwpoort. Ideaal voor een familievakantie.

Jonckershof

Jonckershof is de perfecte uitvalbasis aan de Belgische kust. Het Noordzeestrand ligt op wandelafstand. Maar ook Koksijde-Bad en Oostende, liggen op slechts een half uurtje.

Andere uitjes in de buurt van

Oostduinkerke
Kaart

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.