Oostduinkerke

Oostduinkerke is een charmant stadje met uitstekende sport- en ontspanningsmogelijkheden. Maar ook het strand van Oostduinkerke is een aanrader! U kunt hier heerlijk wandelen langs het strand, luieren in de zon, vliegeren of zandkastelen bouwen met uw kinderen. Wereldberoemd zijn ook de garnalenvissers te paard. Oostduinkerke is namelijk de enige kustgemeente ter wereld waar nog garnalen te paard worden gevangen. Tot het midden van de 20ste eeuw gingen de garnalenvissers, te voet of te paard, vissen langs het strand. Tegenwoordig is dit economisch gezien niet meer lonend, maar op toeristisch vlak en als folklore loont het absoluut de moeite om deze ambacht in stand te houden.

Adres: Oostduinkerke

Bungalowparken nabij Oostduinkerke

Oostduinkerke aan Zee
Oostduinkerke aan Zee

Sunparks Oostduinkerke beschikt over een subtropisch zwembad, binnenspeeltuin en sportvoorzieningen. Oostduinkerke ligt nabij, net als Plopsaland De Panne.

Lees meer
Suite Nieuwpoort

Suites Nieuwpoort ligt in een van de mooiste badplaatsen van België – Nieuwpoort! De perfecte bestemming om tot rust te komen en te genieten van het strand!

Lees meer
Kustpark Strand Westende

Door de ligging op slechts een 1 km van het strand, is het een ideale bestemming voor een vakantie aan de Belgische kust. Maar ook Brugge en Plopsaland liggen vlakbij.

Lees meer
Kustpark Nieuwpoort

Uitwaaien tijdens een strandwandeling, luieren op het strand of plons in het buitenzwembad van kustpark Nieuwpoort. Ideaal voor een familievakantie.

Lees meer
Jonckershof

Jonckershof is de perfecte uitvalbasis aan de Belgische kust. Het Noordzeestrand ligt op wandelafstand. Maar ook Koksijde-Bad en Oostende, liggen op slechts een half uurtje.

Lees meer
Vakantiepark Merlo

Vakantiepark Merlo vindt u in Bredene aan de Belgische kust. Ideaal voor een strandvakantie! Maar ook de bruisende badplaats Oostende ligt vlakbij.

Lees meer