Vakantiepark Merlo

Vakantiepark Merlo聽vindt u in Bredene aan de Belgische kust. Ideaal voor een strandvakantie!聽Maar ook聽de badplaats Oostende, waar visrestaurants de boventoon voeren en waar u prima kunt winkelen聽ligt聽vlakbij. Leuk voor kinderen is een bezoekje aan聽Plopsa de Panne.

 • Een rustig park voor stellen en jonge gezinnen
 • Direct gelegen aan het strand bij Bredene
 • Uitstapjes naar Oostende en Plopsa de Panne

Vind de beste prijs voor: Vakantiepark Merlo

Vakantiepark Merlo

Vakantiepark Merlo vindt u in Bredene aan de Belgische kust. Ideaal voor een strandvakantie!聽Maar ook聽de聽gezellige badplaats Oostende, waar visrestaurants de boventoon voeren en waar u prima kunt winkelen聽ligt聽vlakbij. Cultuurliefhebbers nemen een kijkje bij聽Fort Napoleon,聽een oud fort in de duinen uit de tijd van Napoleon en聽het聽oude聽museumschip聽‘Mercator’ uit 1932. Leuk voor kinderen is een bezoekje aan Plopsa de Panne,聽op slechts een half uur rijden vanuit Oostende.

Wat is er te doen op vakantiepark Merlo?

Vakantiepark Merlo is een perfecte bestemming voor een gezinsvakantie aan de Belgische kust. Het strand ligt op slechts 10 wandelminuten.聽Ontspannen op het Noordzeestrand, zandkastelen bouwen met de kinderen聽en een wandeling maken door de duinen.聽Na een dagje strand kunt u een hapje eten bij een van de strandpaviljoens.聽Perfect dus!

Vakantie betekent voor vele聽ook eindelijk weer eens de tijd om lekker sportief bezig te zijn. Vakantiepark Merlo biedt u de mogelijkheid om een balletje te slaan op de tennisbaan. Ook leuk is een partijtje minigolf. Wilt u de omgeving verkennen, huur dan een fiets bij de receptie.聽Of wat dacht u van een stevige wandeling door de duinen? Bent u op zoek naar een ultiem momentje voor uzelf? Ontspan in de聽sauna of ga onder de zonnebank.

Er is op vakantiepark Merlo geen eetgelegenheid. Maar op聽wandelafstand van vakantiepark Merlo liggen聽diverse聽eetgelegenheden. Bovendien ligt Oostende vlakbij, zeker als u een visliefhebber bent, dan bent u in聽Oostende aan het juiste adres.聽U verblijft in chalets of聽appartementen,聽die compleet zijn ingericht. Als u op zoek bent naar een vakantiepark aan de Belgische kust voor een fijn prijsje, dan聽is聽vakantiepark Merlo een optie.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Sport/Spel

 • Fiets- en scooterverhuur
 • Jeu-de-boules
 • Minigolf
 • Sportveldje
 • Tennisbaan
 • Speeltuin

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie

Plattegrond Vakantiepark Merlo

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Merlo (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Vakantiepark Merlo

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Merlo (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Merlo

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.