Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Je bent toch niet bang voor reuzen? Kom dan naar het Openluchtmuseum Ellert en Brammert. Deze twee reuzen, die bekend staan om hun strooptochten in de streek, verwelkomen je al bij de ingang. Bezoek, als je durft, ook hun rovershol. Verder is er een kinderboerderij en een leuke speeltuin. In het museum krijg je een beeld van hoe de mensen vroeger woonden. Bezoek de plaggenhut, de Saksische boerderij en het tolhuisje. Zin in iets lekkers, begeef je dan naar de Boerenherberg. Een dagje Openluchtmuseum Ellert en Brammert betekent avontuur, spelen, leren en ontdekken. Het openluchtmuseum is van april t/m oktober dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00.

Adres: Tramstraat 73, 7848 BJ Schoonoord

Bungalowparken nabij Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Lees meer
Orveltermarke

Orveltermarke is een geliefd vakantiepark in Drenthe. Met een binnenzwembad, indoor speeltuin, groot natuurbad en luxe bungalows. Prima keuze voor gezinnen!

Lees meer
Aelderholt

De ultieme gezinsvakantie beleeft u op Aelderholt. Terwijl uw kinderen zwemmen en spelen in de indoorspeeltuin, bezoekt u de sauna en het beautysalon. Perfect!

Lees meer
Het Land van Bartje

Geniet op het familie vakantiepark: Het Land van Bartje. Met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een zwembad, ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Lees meer
Vakantiepark Hunzedal

Duik in het subtropisch zwembad, ga dobberen op de recreatievijver, ravotten in de indoorspeeltuin of in de Adventure hal. Op Hunzedal is altijd wel wat te beleven!

Lees meer
Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Lees meer
Puur Exloo

Landal PUUR Exloo is perfect om tot rust te komen! Of wat dacht u van wandelen en fietsen in het Hondsruggebied. Tot rust komt u in de luxe villa’s met veel comfort.

Lees meer
Landgoed Het Timmerholt

Rondom een recreatievijver met vele mogelijkheden, biedt dit kleinschalig park vertier en ontspanning voor jong en oud. Aanraden voor vis- en natuurliefhebbers.

Lees meer
De Bronzen Emmer

Midden in de Drentse natuur, ligt de Bronzen Emmer. Dit rustig en goed beoordeeld park met een manege, is een eldorado voor ruiters en natuurliefhebbers.

Lees meer
Het Hart van Drenthe

‘Het Hart van Drenthe’ ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Lees meer