Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Je bent toch niet bang voor reuzen? Kom dan naar het Openluchtmuseum Ellert en Brammert. Deze twee reuzen, die bekend staan om hun strooptochten in de streek, verwelkomen je al bij de ingang. Bezoek, als je durft, ook hun rovershol. Verder is er een kinderboerderij en een leuke speeltuin. In het museum krijg je een beeld van hoe de mensen vroeger woonden. Bezoek de plaggenhut, de Saksische boerderij en het tolhuisje. Zin in iets lekkers, begeef je dan naar de Boerenherberg. Een dagje Openluchtmuseum Ellert en Brammert betekent avontuur, spelen, leren en ontdekken. Het openluchtmuseum is van april t/m oktober dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00.

Adres: Tramstraat 73, 7848 BJ Schoonoord

Bungalowparken nabij

Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Orveltermarke

Orveltermarke is een geliefd vakantiepark in Drenthe. Met een binnenzwembad, indoor speeltuin, groot natuurbad en luxe bungalows. Prima keuze voor gezinnen!

Aelderholt

De ultieme gezinsvakantie beleeft u op Aelderholt. Terwijl uw kinderen zwemmen en spelen in de indoorspeeltuin, bezoekt u de sauna en het beautysalon. Perfect!

Het Land van Bartje

Geniet op het familie vakantiepark: Het Land van Bartje. Met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een zwembad, ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Vakantiepark Hunzedal

Duik in het subtropisch zwembad, ga dobberen op de recreatievijver, ravotten in de indoorspeeltuin of in de Adventure hal. Op Hunzedal is altijd wel wat te beleven!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.