Paintball Spaarnwoude

Een dagje Paintball Spaarnwoude betekent spanning en sensatie in de bossen van recreatiegebied Spaarnwoude, dicht bij Amsterdam. Teambuilding, feestvieren, gezellig samenzijn; dat is waar het bij Paintball Spaarnwoude allemaal om draait. Hier kunt u samen met familie of vrienden genieten in het veld en natuurlijk ook de spanning en de adrenaline rush voelen! Wat deze paintball locatie uniek maakt, zijn de 12 themavelden met elk hun eigen uitdagingen. Zo kunt u paintballen op een veld met een fort, duik de jungle in of ga de strijd aan op het chemical field. Een andere unieke belevenis is Escape Paintball; u landt op een vijandelijke planeet, waarvan u moet ontsnappen! U bent bij Paintball Spaarnwoude ook aan het juiste adres voor een kids paintball event of een dagje ladies paintball. Wat uw paintball beleving helemaal bijzonder maakt, is een paintball game ‘by night’!

Adres: Genieweg 44, 1981 LN Velsen-Zuid
Website: Paintball Spaarnwoude

Daarnaast worden hier eveneens andere spannende activiteiten georganiseerd, zoals een heuse Expeditie Robinson. Of wat dacht u van een workshop vuurspugen? Na een paintball game kunnen de kinderen zich ook nog eens uitleven in een supercool klimpark in het bos. De instructeurs leren de kinderen allerlei behendigheidstechnieken, zoals balanceren, klimmen en slingeren. Daarnaast spelen ze uitdagende klim- en klauterspellen in dit park.

Wilt u graag uw dagje bij Paintball Spaarnwoude afsluiten met een groot feest of een gezellige barbecue? Dat is hier ook allemaal mogelijk. Op het terrein is een grote feesthangar aanwezig. In de zomer kunt u bij mooi weer genieten op het privéstrand aan het water.

Bungalowparken nabij

Paintball Spaarnwoude

EuroParcs Buitenhuizen

In natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude zijn veel wandel- en fietsroutes. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en ontspan in de sauna.

EuroParcs Spaarnwoude

In Natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt EuroParcs Spaarnwoude. In de omliggende natuur kunt u wandelen en fietsen. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij.

Bloemendaal aan Zee

Midden in de duinen, op nog geen 100 meter van het strand vindt u deze geweldige Sea lodges. Hier kunt u het jaarrond vakantie vieren. Ideaal voor rust- en strandliefhebbers.

Roompot Zandvoort

Maak een strandwandeling en pik een terras op de gezellige boulevard van Zandvoort! Bovendien ligt het Formule 1 circuit in uw achtertuin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.