Polderhuis

Het Polderhuis in Westkapelle is een boeiend museum waarin de geschiedenis van het dorp aan bod komt. Een belangrijke gebeurtenis uit de geschiedenis is de landing van de geallieerden in 1944 in Westkapelle. Verder worden ook de tradities uit de streek belicht, waaronder ambachten en klederdrachten. Ook zijn er het hele jaar door wisselende kunsttentoonstellingen. Het Polderhuis is van april t/m oktober iedere dag open van 10:00 tot 17:00 en van november t/m maart van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00.

Adres: Zuidstraat 154-156, 4361 AK Westkapelle

Bungalowparken nabij

Polderhuis

Vakantiepark de Meerpaal

Kom op vakantie op vakantiepark de Meerpaal, dat pal ligt aan het strand van Zoutelande, een van de zonnigste regio's van Nederland.

Hof Domburg

Hof Domburg is gelegen in pal aan het Zeeuwse strand. Met o.a. een tropisch zwemparadijs, indoorspeeltuin en Kuur- en Beautycentrum De Parel.

Buitenhof Domburg

Luxe vakantie vieren in mooie vakantievilla's waarvan enkele zelfs met privé-sauna. De ligging is perfect; aan het Noordzeestrand en de badplaats Domburg.

Résidence Wijngaerde

Résidence Wijngaerde ligt in Domburg! Geniet van het strand of maak een fietstocht door de duinen. Nadien is het heerlijk thuiskomen in uw luxe appartement of penthouse.

Camping Westhove

Kinderen vermaken zich in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad, terwijl u relax in de sauna in het Badhuis. Maar vergeet ook niet om naar het strand te wandelen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.