Pop on top in Valkenburg

De naam van het muziekfestival ‘Pop on Top’ zegt het al – muziek en heel veel gezelligheid boven op de top van de beroemde Cauberg. De ligging is dan ook niet voor niets gekozen, want de groene omgeving en het uitzicht over het Zuid-Limburgse landschap geven het muziekfestival Pop on Top een bijzondere beleving. Tel daarbij de bourgondische gastvrijheid en de geweldige line-up en u beleeft één of misschien wel twee fantastische dagen, bomvol met muziek en gezelligheid. Maar er is meer – loop eens binnen bij het gezellige café Nol of ga lekker los tijdens de après-ski in de grote spiegeltent. Benieuwd hoe een song tot stand komt? Er zijn lokale singer-songwriters aanwezig, die u een inkijkje geven in hun muzikaliteit. Voor meer info en tickets, bezoek de onderstaande website.

Adres: Cauberg 28, 6301 BT Valkenburg
Website: Pop on top in Valkenburg

Bungalowparken nabij

Pop on top in Valkenburg

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

EuroParcs Poort van Maastricht

Europarcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Welk seizoen ook, dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad. Maar ook de omgeving: Zuid-Limburg is geweldig!

Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland 'Zuid-Limburg'. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.