Pop on top in Valkenburg

De naam van het muziekfestival ‘Pop on Top’ zegt het al – muziek en heel veel gezelligheid boven op de top van de beroemde Cauberg. De ligging is dan ook niet voor niets gekozen, want de groene omgeving en het uitzicht over het Zuid-Limburgse landschap geven het muziekfestival Pop on Top een bijzondere beleving. Tel daarbij de bourgondische gastvrijheid en de geweldige line-up en u beleeft één of misschien wel twee fantastische dagen, bomvol met muziek en gezelligheid. Maar er is meer – loop eens binnen bij het gezellige café Nol of ga lekker los tijdens de après-ski in de grote spiegeltent. Benieuwd hoe een song tot stand komt? Er zijn lokale singer-songwriters aanwezig, die u een inkijkje geven in hun muzikaliteit. Voor meer info en tickets, bezoek de onderstaande website.

Adres: Cauberg 28, 6301 BT Valkenburg
Website: Pop on top in Valkenburg

Bungalowparken nabij Pop on top in Valkenburg

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon is het perfecte vakantieadres als u voor eventjes het hectische en drukke leven van allendag wil ontvluchten.

Lees meer
Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer
Groenpark Simpelveld

Op zoek naar een rustig vakantieadresje, vlakbij huis maar toch in een schitterende en niet-alledaagse omgeving? Dan is Groenpark Simpelveld, gelegen in Zuid-Limburg ideaal!

Lees meer
Dormio Resort Maastricht

Welkom in het kloppend hart van Limburg! Welkom op Resort Maastricht. Hier in het hart van Zuid-Limburg kunt u heerlijk rustig en luxe vakantie vieren.

Lees meer