Pretpark Plopsa Coo

Plopsa Coo is een pretpark dat gelegen is aan de voet van de beroemde watervallen van Coo. Stap in de achtbaan en trotseer in een boomstam de wilde rivier met waterval. Zweef mee in de Mega Mindy Flye en ook de bobslee bezorgt u een enerverende rit! Nieuw is de Vlindervlucht. Bezoek de live shows en ga op de foto met Mega Mindy en Maya de Bij.

Adres: Thier de Coo 4, 4970 Stavelot België

Bungalowparken nabij Pretpark Plopsa Coo

Village les Gottales

Vlakbij huis en toch waant u zich in een heel andere wereld. Hier in de Ardennen verblijft u op het idyllische park Village les Gottales, dat omgeven wordt door bossen en de Amblèv.

Lees meer
Les Ardennes

Les Ardennes is de perfecte mix van stoere actie, rust en natuur in de Ardennen. Ideaal dus voor natuur- en outdoor liefhebbers en gezinnen.

Lees meer
Résidence Le Val d’Arimont

Résidence Le Val d’Arimont laat u weer op adem komen door de betoverende kracht van de omringende natuur. Direct vanaf Le Val d’Arimont duikt u zo de Ardennen in.

Lees meer
Camping Oos Heem

Camping Oos Heem is een familiecamping met leuke voorzieningen. Neem een duik in het buitenzwembad en doe mee aan het sportieve programma ‘Survival Life’.

Lees meer
Domaine Le Boulac

Bosrijke heuvels, kabbelende riviertjes en frisse buitenlucht; de Belgische Ardennen is de bestemming voor ieder die op zoek is naar rust en natuur.

Lees meer
Vakantiepark Worriken

Zin in een actieve vakantie, maar gaat u liever niet te ver? Verblijf dan op Worriken, waar naast veel waterrecreatie, wandelen en mountainbiken ook geen probleem is.

Lees meer
Domaine De L’Alu

In de Belgische Ardennen vindt u uitgestrekte bossen, kronkelende riviertjes en ruikt u overal de frisse boslucht. Kortom, de ideale plek om even helemaal te ontspannen.

Lees meer