Pretpark Plopsa Coo

Plopsa Coo is een pretpark dat gelegen is aan de voet van de beroemde watervallen van Coo. Stap in de achtbaan en trotseer in een boomstam de wilde rivier met waterval. Zweef mee in de Mega Mindy Flye en ook de bobslee bezorgt u een enerverende rit! Nieuw is de Vlindervlucht. Bezoek de live shows en ga op de foto met Mega Mindy en Maya de Bij.

Adres: Thier de Coo 4, 4970 Stavelot België

Bungalowparken nabij

Pretpark Plopsa Coo

Village les Gottales

Vlakbij huis en toch waant u zich in een heel andere wereld. Hier in de Ardennen verblijft u op het idyllische park Village les Gottales, dat omgeven wordt door bossen en de Amblèv.

Les Ardennes

Les Ardennes is de perfecte mix van stoere actie, rust en natuur in de Ardennen. Ideaal dus voor natuur- en outdoor liefhebbers en gezinnen.

Résidence Le Val d’Arimont

Résidence Le Val d’Arimont laat u weer op adem komen door de betoverende kracht van de omringende natuur. Direct vanaf Le Val d’Arimont duikt u zo de Ardennen in.

Camping Oos Heem

Camping Oos Heem is een familiecamping met leuke voorzieningen. Neem een duik in het buitenzwembad en doe mee aan het sportieve programma 'Survival Life'.

Domaine Le Boulac

Bosrijke heuvels, kabbelende riviertjes en frisse buitenlucht; de Belgische Ardennen is de bestemming voor ieder die op zoek is naar rust en natuur.

Andere uitjes in de buurt van

Pretpark Plopsa Coo
Kaart

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.