Recreatieplassen de Wedderbergen

Recreatieplassen de Wedderbergen is een groot recreatiemeer, omgeven door grote zandstranden. Op het meer kunt u in de zomervakantie kneeboarden, tube varen en een ritje maken op de bananenboot of gewoon heerlijk zwemmen en zonnen. Recreatieplassen de Wedderbergen is 12 hectare groot en kent bovendien een grote verscheidenheid aan hengelsportmogelijkheden.

Adres: Wedderbergenweg Wedde Nederland

Bungalowparken nabij

Recreatieplassen de Wedderbergen

Vakantiepark Emslandermeer

Emslandermeer is een goed onderhouden vakantiepark met een mooi, maar niet al te groot subtropisch zwembad, een 5-hols golfbaan en kunt u vissen en kanoën.

Vakantiepark Pagedal

Dolle waterpret in het binnenzwembad met waterglijbaan. Speel een partijtje indoor-tennis en verken de omgeving op de fiets of stap met zijn alle in een kano.

Roompot Hunzepark

Voor zowel mensen die er graag op uit trekken als gezinnen is Hunzepark een prima keuze. Met in de omgeving talloze uitstapjes en fijne voorzieningen op Hunzepark.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.