Drouwenerzand

Als uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantiepark en een attractiepark, waarom niet beide? Want op Drouwenerzand, verblijft u op een vakantiepark en heeft u tevens gratis toegang tot het gelijknamige all-in attractiepark Drouwenerzand.

  • Overnachten direct naast het Pretpark Drouwenerzand
  • Het pretpark hanteert een praktische all-in formule
  • Overnacht in een hotelkamer, lodge of unieke boomhut

Boek hier Drouwenerzand:

Drouwenerzand

Als uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantiepark en een pretpark, waarom niet beide? Want op Drouwenerzand, verblijft u op een vakantiepark en heeft u gratis toegang tot het gelijknamige all-in attractiepark Drouwenerzand. Volop vermaak dus! Maar ook de omgeving heeft veel te bieden. Wandelen en fietsen door de Drentse natuur, bezoek een hunebed of naar het Boomkroonpark. Of wat dacht u van een dagje Wildlands Emmen, naar Klimpark Outdoor Grollo of kanoën? Volop vermaak dus!

Wat is er te doen op Drouwenerzand

Vakantiepark Drouwenerzand ligt centrale in Drenthe, nabij Borger. Hierdoor zijn tal van uitstapjes eenvoudig bereikbaar. Zo ligt het Hunebedcentrum en ook Wildlands Emmen vlakbij. Maar ook de natuur van Drenthe is schitterend. Spring op de fiets en volg een van de vele fietsroutes, die u naar de mooiste plekjes van Drenthe brengen. Na een dagje Drenthe is het heerlijk thuiskomen in de ruime vakantiebungalows, die veelal verscholen liggen in het groen. Voorzieningen zijn er overigens niet op vakantiepark Drouwenerzand, vertier vindt u, of in de omgeving of op het aangrenzend all-in attractiepark.

Het all-in attractiepark Drouwenerzand staat garant voor een goedkoop en compleet dagje uit, voor het gehele gezin. Attractiepark Drouwenerzand hanteert namelijk een all-in formule, wat inhoud: eenmaal binnen, dan zijn alle attracties, het eten en het drinken gratis. Frietjes, diverse snacks, verse soep, fruit, koffie, thee, limonade en softijs, alles is bij de entreeprijs inbegrepen. Natuurlijk staat Attractiepark Drouwenerzand ook bomvol met attracties! Zo is er een piratenboot, een hunebed8baan, een apenkooi en de attractie XLR8, een achtarmige supersnelle attractie. Met water spetteren kan op het waterplein, is er een authentieke carrousel en nog veel meer fijne attracties. Het attractiepark richt zich met name op jonge families.

Na een dagje pretpark hoeft u niet naar huis te rijden. Ideaal! Want u kunt blijven slapen, op het aangrenzend vakantiepark. Het vakantieparken Drouwenerzand bestaat uit 183 vakantiebungalows, voor 2 tot 8 personen. Elke vakantiebungalow is volledig ingericht en heeft een eigen terras met tuinmeubilair. Zoekt u wat meer avontuur, dan kunt u ook kiezen voor een compleet ingerichte lodge of boomhut. Ook is het mogelijk om een hotelkamer in het familiehotel te reserveren. Goed om te weten; het attractiepark is in de wintermaanden gesloten.

Om uw verblijf extra aangenaam te maken, kunt u ook gebruik maken van de diverse arrangementen, acties en voordelige last minutes.

Voorzieningen

Plattegrond Drouwenerzand

Bekijk hier de plattegrond van de Drouwenerzand (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Drouwenerzand

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.