Restaurant Hofsteenge Grolloo

Restaurant Hofsteenge Grolloo ligt in Grolloo. Een rustig Drents dorpje, wat omgeven is door veel groen en waar de rivieren de ‘Drentsche Aa’ en de ‘Hunze’ door het landschap meanderen. Niet voor niets heeft deze streek al veel wandelaars en fietsers verrast. Na een tocht door het unieke landschap kunt u een terrasje pikken bij Restaurant Hofsteenge. Maar ook frisse salades, een lekkere pannenkoek en spareribs met friet, staan op de menukaart. Voor een (koel) drankje bent u welkom in de bar. Hier staat tevens een biljarttafel. Een terrasje pikken of lekker eten, maar u bent niet op de fiets, maar met de auto. Er zijn voldoende parkeerplekken op de privé parkeerplaats.

Adres: Hoofdstraat 11, 9444 PA Grolloo
Website: Restaurant Hofsteenge Grolloo

Bungalowparken nabij

Restaurant Hofsteenge Grolloo

De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Ideaal voor (jonge) gezinnen.

Hof van Saksen

Suis van de spectaculaire waterglijbanen, bezoek de kinder academies en de indoorspeeltuin. Nagenieten doet u in de rietgedekte boerderijen.

Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Het Hart van Drenthe

'Het Hart van Drenthe' ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Drouwenerzand

Als uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantie- en een attractiepark, waarom niet beide? Vakantiepark- en all-in attractiepark Drouwenerzand biedt beide.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.