Restaurant Op De Poort

Restaurant Op de Poort is een sfeervol restaurant met een prachtige, ouderwetse uitstraling. Perfect voor met zijn tweetjes, maar ook met een groot gezelschap bent u van harte welkom. Op de menukaart staan verrassende specialiteiten van het huis, die met de grootse zorg bereid zijn. Bovendien proberen Erik Wolf en Robbert Megens om verspilling van kostbare producten tot een minimum te beperken en maakt men zoveel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten en streekproducten. Bij mooi weer is ook het terras geopend. Schuif aan voor een kop koffie of een heerlijke lunch. Lekker makkelijk is ook de meeneemservice van Op De Poort: spare ribs met frietjes, salades en huisgemaakte knoflooksaus. Kortom, Brabantse gezelligheid, lekkere gerechten en een zeer goed en vriendelijke bediening. Zo kunnen we Restaurant Op de Poort het beste omschrijven.

Adres: Torenstraat 28, 5366 BK Megen
Website: Restaurant Op De Poort

Bungalowparken nabij Restaurant Op De Poort

Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Lees meer
Vakantiepark Schaijk

Wandelen en uitrusten in de bungalows die een authentiek outdoorgevoel uitstralen. Kinderen gaan naar het spray-park of de indoorspeeltuin. Uniek is het dronepark

Lees meer
Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Lees meer
De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt in een prachtige wandel- en fiets streek. Nadien kunt u uitrusten in uw chalet, terwijl kinderen het buitenzwembad en spraypark bezoeken.

Lees meer
De Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Lees meer
Resort De Kraaijenbergse Plassen

De Kraaijenbergse Plassen is een walhalla voor watersporters! Vanuit uw bungalow heeft u een mooi zicht over het water. Verken de plassen met een boot of kano.

Lees meer
Landal Amerongse Berg

Amerongse Berg is een prima keuze voor rust en natuurliefhebbers! Maar plonzen in het binnenzwembad en spelen in de indoorspeeltuin is ook mogelijk.

Lees meer
Park Schuttersoord

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

Lees meer
Landgoed Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin is ideaal voor zowel de 55 plusser als voor gezinnen! Wandelen en fietsen en maak gebruik van de vele binnen- en buitenfaciliteiten.

Lees meer
Camping De Rotonde

De Rotonde is een gemoedelijke camping voor zowel senioren èn gezinnen. Wandelen en fietsen langs de Linge en zwemmen en dobberen in het strandbad. Heerlijk!

Lees meer