Restaurant Op De Poort

Restaurant Op de Poort is een sfeervol restaurant met een prachtige, ouderwetse uitstraling. Perfect voor met zijn tweetjes, maar ook met een groot gezelschap bent u van harte welkom. Op de menukaart staan vooral verrassende specialiteiten van het huis, die met de grootse zorg bereid zijn. Bovendien proberen Erik Wolf en Robbert Megens om verspilling van kostbare producten tot een minimum te beperken en maakt men zoveel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten en streekproducten. Bij mooi weer is ook het gezellige terras geopend. Schuif aan voor een kop koffie of een heerlijke lunch. Lekker makkelijk is ook de meeneemservice van Op De Poort: spare ribs met frietjes, salades en huisgemaakte knoflooksaus. Lekker en makkelijk! Kortom, Brabantse gezelligheid, lekkere gerechten en een zeer goed en vriendelijke bediening. Zo kunnen we Restaurant Op de Poort het beste omschrijven.

Website: Restaurant Op De Poort
Adres: Torenstraat 28, 5366 BK Megen

Bungalowparken nabij Restaurant Op De Poort

Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Lees meer
Vakantiepark Schaijk

Wandelen en uitrusten in de bungalows die een authentiek outdoorgevoel uitstralen. Kinderen gaan naar het spray-park of de indoorspeeltuin. Uniek is het dronepark

Lees meer