Restaurant Op De Poort

Restaurant Op de Poort is een sfeervol restaurant met een prachtige, ouderwetse uitstraling. Perfect voor met zijn tweetjes, maar ook met een groot gezelschap bent u van harte welkom. Op de menukaart staan verrassende specialiteiten van het huis, die met de grootse zorg bereid zijn. Bovendien proberen Erik Wolf en Robbert Megens om verspilling van kostbare producten tot een minimum te beperken en maakt men zoveel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten en streekproducten. Bij mooi weer is ook het terras geopend. Schuif aan voor een kop koffie of een heerlijke lunch. Lekker makkelijk is ook de meeneemservice van Op De Poort: spare ribs met frietjes, salades en huisgemaakte knoflooksaus. Kortom, Brabantse gezelligheid, lekkere gerechten en een zeer goed en vriendelijke bediening. Zo kunnen we Restaurant Op de Poort het beste omschrijven.

Adres: Torenstraat 28, 5366 BK Megen
Website: Restaurant Op De Poort

Bungalowparken nabij

Restaurant Op De Poort

Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Vakantiepark Schaijk

Wandelen en uitrusten in de bungalows die een authentiek outdoorgevoel uitstralen. Kinderen gaan naar het spray-park of de indoorspeeltuin. Uniek is het dronepark

Vakantiepark Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

EuroParcs Aan de Maas

Europarcs Aan de Maas, ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan een zijtak van de Maas! Perfect dus voor water- en watersportliefhebbers.

De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt in een prachtige wandel- en fiets streek. Nadien kunt u uitrusten in uw chalet, terwijl kinderen het buitenzwembad en spraypark bezoeken.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.