Robin Hood Ribhouse

Als er één plek is in Nederland, die de associatie opwekt met de sfeer en avonturen van Robin Hood, dan is dat wel het bosrijke Drenthe. Dit is daarom de aangewezen locatie voor het Robin Hood Ribhouse. Dit steakhouse ligt in het Drentse Drouwen, direct naast het Drouwenerzand Attractiepark. Laat u hier verrassen door de middeleeuwse sfeer, de verwijzingen naar de dappere boogschutter Robin Hood, de spannende activiteiten en het overheerlijke eten.

Adres: Gasselterstraat 7, 9533 PC Drouwen
Website: Robin Hood Ribhouse

Grill specialiteiten in middeleeuwse sfeer

Op de eerste plaats is het Robin Hood Ribhouse hét adres om lekker uit te eten in een unieke ambiance. De toppers op de kaart zijn de specialiteiten die vers van de grill komen, waaronder gemarineerde spareribs, gekruide varkenshaas, gegrilde kip, haasbiefstukmedaillons, gegrilde zeebaars en zalmmoot. Dit is echter nog maar een kleine selectie van de menukaart. Er zijn ook vegetarische gerechten en kindermenu’s. Hebben de kinderen geen zin om lang aan tafel te zitten? Dan kunnen ze spelen, kleuren of film kijken in de Robin Hood Speelhoek.

U kunt een etentje bij het Robin Hood Ribhouse combineren met leuke activiteiten. Boek bijvoorbeeld het schuttersarrangement. U leert dan in de Schutterij van Sherwood te schieten met kruis- en handbogen, buksen en pistolen. Daarnaast kunt u hier ook een ‘Familiedag Drouwenerzand’ beleven. Deze staat in het teken van een middeleeuwse maaltijd, activiteiten als een rondrit met de trekkerboemel en een schutterscompetitie en u ontvangt kaartjes voor het attractiepark Drouwenerzand. U beschikt tijdens deze dag over een eigen onderkomen in het Robin Hood Ribhouse. Een andere variant is ‘Marian’s Dagje Drouwenerzand’, met een bezoek aan het attractiepark, lunch en borreluurtje.

Bungalowparken nabij

Robin Hood Ribhouse

Drouwenerzand

Als uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantie- en een attractiepark, waarom niet beide? Vakantiepark- en all-in attractiepark Drouwenerzand biedt beide.

Vakantiepark Hunzedal

Duik in het subtropisch zwembad, ga dobberen op de recreatievijver, ravotten in de indoorspeeltuin of in de Adventure hal. Op Hunzedal is altijd wel wat te beleven!

Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Roompot Hunzepark

Voor zowel mensen die er graag op uit trekken als gezinnen is Hunzepark een prima keuze. Met in de omgeving talloze uitstapjes en fijne voorzieningen op Hunzepark.

Het Land van Bartje

Geniet op het familie vakantiepark: Het Land van Bartje. Met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een zwembad, ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.