Robin Hood Ribhouse

Als er één plek is in Nederland, die de associatie opwekt met de sfeer en avonturen van Robin Hood, dan is dat wel het bosrijke Drenthe. Dit is daarom de aangewezen locatie voor het Robin Hood Ribhouse. Dit steakhouse ligt in het Drentse Drouwen, direct naast het Drouwenerzand Attractiepark. Laat u hier verrassen door de middeleeuwse sfeer, de verwijzingen naar de dappere boogschutter Robin Hood, de spannende activiteiten en het overheerlijke eten.

Adres: Gasselterstraat 7, 9533 PC Drouwen
Website: Robin Hood Ribhouse

Grill specialiteiten in middeleeuwse sfeer

Op de eerste plaats is het Robin Hood Ribhouse hét adres om lekker uit te eten in een unieke ambiance. De toppers op de kaart zijn de specialiteiten die vers van de grill komen, waaronder gemarineerde spareribs, gekruide varkenshaas, gegrilde kip, haasbiefstukmedaillons, gegrilde zeebaars en zalmmoot. Dit is echter nog maar een kleine selectie van de menukaart. Er zijn ook vegetarische gerechten en kindermenu’s. Hebben de kinderen geen zin om lang aan tafel te zitten? Dan kunnen ze spelen, kleuren of film kijken in de Robin Hood Speelhoek.

U kunt een etentje bij het Robin Hood Ribhouse combineren met leuke activiteiten. Boek bijvoorbeeld het schuttersarrangement. U leert dan in de Schutterij van Sherwood te schieten met kruis- en handbogen, buksen en pistolen. Daarnaast kunt u hier ook een ‘Familiedag Drouwenerzand’ beleven. Deze staat in het teken van een middeleeuwse maaltijd, activiteiten als een rondrit met de trekkerboemel en een schutterscompetitie en u ontvangt kaartjes voor het attractiepark Drouwenerzand. U beschikt tijdens deze dag over een eigen onderkomen in het Robin Hood Ribhouse. Een andere variant is ‘Marian’s Dagje Drouwenerzand’, met een bezoek aan het attractiepark, lunch en borreluurtje.

Bungalowparken nabij Robin Hood Ribhouse

Drouwenerzand

Als uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantie- en een attractiepark, waarom niet beide? Vakantiepark- en all-in attractiepark Drouwenerzand biedt beide.

Lees meer
Vakantiepark Hunzedal

Duik in het subtropisch zwembad, ga dobberen op de recreatievijver, ravotten in de indoorspeeltuin of in de Adventure hal. Op Hunzedal is altijd wel wat te beleven!

Lees meer
Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Lees meer
Roompot Hunzepark

Voor zowel mensen die er graag op uit trekken als gezinnen is Hunzepark een prima keuze. Met in de omgeving talloze uitstapjes en fijne voorzieningen op Hunzepark.

Lees meer
Het Land van Bartje

Geniet op het familie vakantiepark: Het Land van Bartje. Met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een zwembad, ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Lees meer
Hof van Saksen kinderen waterpret in het zwembad
Hof van Saksen

Suis van de spectaculaire waterglijbanen, bezoek de kinder academies en de indoorspeeltuin. Nagenieten doet u in de rietgedekte boerderijen.

Lees meer
De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Ideaal voor (jonge) gezinnen.

Lees meer
Puur Exloo

Landal PUUR Exloo is perfect om tot rust te komen! Of wat dacht u van wandelen en fietsen in het Hondsruggebied. Tot rust komt u in de luxe villa’s met veel comfort.

Lees meer
Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Lees meer
Vakantiepark Pagedal

Dolle waterpret in het binnenzwembad met waterglijbaan. Speel een partijtje indoor-tennis en verken de omgeving op de fiets of stap met zijn alle in een kano.

Lees meer