Rondvaart Kampen

Rondvaart Kampen ligt in IJsselmuiden aan de monding van de IJssel. Dit plaatsje is via de Stadsbrug verbonden met de oude Hanzestad Kampen. Vanaf deze schitterende plek kunt u rondvaarten maken met de boten van Rondvaart Kampen. Dit is een mooie belevenis voor een gezinsuitstapje, maar ook voor grote families of vriendengroepen. De vloot van Rondvaart Kampen bestaat uit het ’t Kamperschuitje, een klein gezellig bootje voor kleine groepen, en uit een prachtig zeilschip met de naam Jannes van Campen voor grotere gezelschappen. De rondvaarten vertrekken vanaf de IJsselkade. U ontdekt per boot de wateren van het Nationaal Landschap de IJsseldelta. U vaart hier langs de mooie natuurlijke en cultuurhistorische hoogtepunten van de streek. Daarnaast geniet u bovenal van de rust en ruimte die deze streek uitademt.

Adres: Flevoweg 90, 8265 PL Kampen
Website: Rondvaart Kampen

Rondvaart Kampen biedt bovendien nog allerlei extra services. Zo is het mogelijk om tijdens uw rondvaart of zeiltocht aan boord een leuke workshop te volgen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een lunch te organiseren onderweg of om een rondvaart af te sluiten met een barbecue aan boord. U kunt eveneens een rondvaart combineren met een stadsspel of een stadswandeling door Kampen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ze denken bij Rondvaart Kampen graag met u mee!

Bungalowparken nabij Rondvaart Kampen

Resort Zuiderzee

Plons in het zwembad, spelen in de indoor speeltuin en naar het zandstrandje. Om daarna aan te schuiven in het steakhouse. Op Resort Zuiderzee is het mogelijk.

Lees meer
Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen – maken het park zeer geliefd.

Lees meer
De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Lees meer
Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

Lees meer
De Agnietenberg

Omgeven door veel groen en direct aan de Agnietenplas, is de Agnietenberg, perfect voor een ontspannen (familie) vakantie!

Lees meer
Resort Veluwemeer

Vertoeft u graag aan of op het water, dan is Resort Veluwemeer perfect! Een boottocht maken, kajakken en lekker luieren op het zandstrand van het resort. Heerlijk!

Lees meer
De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

Lees meer
Droompark Zuiderzee

Vertoeft u graag op en rondom het water, dan is Droompark Zuiderzee een prima keuze! Dit park ligt aan het Veluwemeer en beschikt ook over een binnenzwembad.

Lees meer
Bad Hoophuizen

Op Bad Hoophuizen verveelt u zich geen moment. Plons in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Bij mooi weer is ook het Veluwemeer een bron van vermaak.

Lees meer
RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

Lees meer