Rondvaart Kampen

Rondvaart Kampen ligt in IJsselmuiden aan de monding van de IJssel. Dit plaatsje is via de Stadsbrug verbonden met de oude Hanzestad Kampen. Vanaf deze schitterende plek kunt u rondvaarten maken met de boten van Rondvaart Kampen. Dit is een mooie belevenis voor een gezinsuitstapje, maar ook voor grote families of vriendengroepen. De vloot van Rondvaart Kampen bestaat uit een prachtig zeilschip met de naam Jannes van Campen voor grotere gezelschappen. De rondvaarten vertrekken vanaf de IJsselkade. U ontdekt per boot de wateren van het Nationaal Landschap de IJsseldelta. U vaart hier langs de mooie natuurlijke en cultuurhistorische hoogtepunten van de streek. Daarnaast geniet u bovenal van de rust en ruimte die deze streek uitademt.

Adres: Flevoweg 90, 8265 PL Kampen
Website: Rondvaart Kampen

Rondvaart Kampen biedt bovendien nog allerlei extra services. Zo is het mogelijk om tijdens uw rondvaart of zeiltocht aan boord een leuke workshop te volgen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een lunch te organiseren onderweg of om een rondvaart af te sluiten met een barbecue aan boord. U kunt eveneens een rondvaart combineren met een stadsspel of een stadswandeling door Kampen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ze denken bij Rondvaart Kampen graag met u mee!

Bungalowparken nabij

Rondvaart Kampen

De IJssel Eilanden

EuroParcs De IJssel Eilanden is door de ligging aan het Reevemeer een échte aanrader voor watersporters! EuroParcs de IJssel Eilanden is dé vakantiebestemming voor watersportliefhebbers, door de geweldige ligging pal aan het Reevemeer.

Resort Zuiderzee

Plons in het zwembad, spelen in de indoor speeltuin en naar het zandstrandje. Om daarna aan te schuiven in het steakhouse. Op Resort Zuiderzee is het mogelijk.

Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen - maken het park zeer geliefd.

De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.