Sailability

Sailability heeft een mooie missie, namelijk de zeilsport in Nederland toegankelijk maken voor mensen met een handicap. Iedereen moet van deze prachtige sport op het water kunnen genieten, ook mensen met een handicap! Daarom heeft Sailability een landelijk netwerk opgezet met watersportverenigingen en watersportcentra met een afdeling ‘aangepast zeilen’ waar mensen met een handicap zelfstandig de zeilsport kunnen beoefenen.

Adres: Lijsterbesstraat 17, 4462 SX Goes
Website: Sailability

Aangepast zeilen? Wat houdt dat precies in?

Op de eerste plaats zijn er bij de betreffende centra altijd vrijwilligers aanwezig die hulp kunnen bieden. Daarnaast zijn er hulpmiddelen aanwezig, bijvoorbeeld een tillift. Andere voorzieningen bij deze centra zijn onder meer boten die eenvoudig te voorzien zijn van speciale zitjes, kussens en schuimrubber. Ook zijn er boten die uitgerust kunnen worden met elektrische bediening, wanneer de zeiler geen kracht in de armen heeft. De boten kunnen met één vinger of zelfs met de kin bediend worden. Ook voor mensen met een visuele handicap zijn oplossingen voorhanden om toch zo veel mogelijk zelfstandig te kunnen zeilen.

Heeft u een handicap, maar weet u niet of het in uw geval mogelijk is om toch te zeilen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Sailability. In overleg is er via deze stichting heel veel mogelijk! Interesse en wilt u kijken waar u kunt zeilen? Bekijk dan de website.

Bungalowparken nabij

Sailability

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Park Veerse Kreek

Park Veerse Kreek heeft een geweldige ligging: in hartje Zeeland, pal aan het Veerse Meer! Hier geniet u volop van ruimte en is hét een paradijs voor de watersportliefhebbers!

De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.