Orvelte is een schitterend monumentendorp, waar traditie en cultuur hoog in het vaandel staan! Wanneer u het dorp binnenwandelt, lijkt het net alsof u teruggaat in de tijd. In dit prachtige dorp vindt u de ‘Schaapskudde Orvelt’ die bestaat uit het Schoonebeeker Heideschap. Een oud en zeldzaam schapenras dat als cultuurgoed in stand moet worden gehouden. Dagelijks vertrekt de herder naar de heide rondom Orvelte en tegen 16:00 uur keert de kudde weer terug. Vooral in de maand maart is het een fraai gezicht als de lammetjes, die geboren zijn mee huppelen in de kudde. Viert u rond deze tijd vakantie in één van de Drentse vakantieparken, dan is een bezoekje absoluut een aanrader!

Bungalowparken nabij

Schaapskudde Orvelte

Orveltermarke

Orveltermarke is een geliefd vakantiepark in Drenthe. Met een binnenzwembad, indoor speeltuin, groot natuurbad en luxe bungalows. Prima keuze voor gezinnen!

Drentse lagune

Landal de Drentse Lagune is perfect om tot rust te komen. De vrijstaande villa's liggen nagenoeg allemaal direct aan het water en wandelt u zo u eigen privé-strandje op. Ideaal!

Landgoed Het Timmerholt

Rondom een recreatievijver met vele mogelijkheden, biedt dit kleinschalig park vertier en ontspanning voor jong en oud. Aanraden voor vis- en natuurliefhebbers.

Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Het Hart van Drenthe

'Het Hart van Drenthe' ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.