Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora

Iedereen heeft weleens gehoord over die markante personen die ze strandjutters noemen. Maar wat als je nu eens de kans kreeg om met zo iemand te praten en te luisteren naar de boeiende verhalen? Bij het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora op Texel is het mogelijk. Uiteraard krijg je ook de kans om allerlei merkwaardige voorwerpen te bekijken die de jutters hebben verzameld, zoals vliegtuigonderdelen, ankers, markeringsboeien en nog veel meer. Van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 en als de vlag wappert ook op zondag.

Adres: Pontweg 141A, 1796 MA De Koog

Bungalowparken nabij

Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora

Bungalowpark ’t Hoogelandt

Op zoek naar een rustig vakantieadres, dan kunnen we ’t Hoogelandt op Texel absoluut aanraden! Het bungalowpark kleinschalig en hierdoor heerlijk rustig.

Bremakker

Centraal gelegen tussen De Koog en Den Burg ligt Bremakker. Ideaal om Texel te verkennen. U wandelt zo naar Park De Duinen van Texel als ook naar het strand.

Residentie Californie

Als u op zoek bent naar een rustig verblijf op Texel, dan is Residentie Californië wat u zoekt. Dit is een rustig appartementencomplex op wandelafstand van de zee.

Duynzoom

De frisse zeewind, het strand en de vele wandel- en fietsmogelijkheden maken van Texel een geliefde vakantiebestemming.

Vakantiepark Dennenoord

Op naar Texel! Hier wordt u getrakteerd op weidse vergezichten over zee en een schitterend strand. Een ideale bestemming voor zowel natuur- als strandliefhebbers.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.