Bremakker

Centraal gelegen tussen De Koog en Den Burg ligt vakantiepark Bremakker. Ideaal om Texel te verkennen. U wandelt zo naar Nationaal Park De Duinen van Texel als ook naar het strand. Bezoek het Juttersmuseum en Ecomare en nagenieten kan in de knusse chalets.

  • Rustig, kleinschalig en autovrij vakantiepark op Texel
  • Perfecte uitvalsbasis voor een strand- of fietsvakantie
  • Met speeltuintjes, springkussen, sportveld en fietsverhuur

Vind de beste prijs voor: Bremakker

Bremakker

Centraal gelegen tussen De Koog en Den Burg ligt vakantiepark Bremakker. Ideaal dus om Texel te verkennen. U wandelt vanaf vakantiepark Bremakker zo het Nationaal Park De Duinen van Texel in. Ook de zee en het schitterende strand zijn nooit ver weg. Vlakbij ligt ook het Juttersmuseum als ook Ecomare, hier kunt u zeehondjes en een echt walvisskelet bewonderen. Maar ook een huifkartocht door de duinen, de beklimming van de rode vuurtoren als een middagje Den Burg kunnen we aanbevelen.

Wat is er te doen op vakantiepark Bremakker

Vakantiepark Bremakker beschikt over nagenoeg geen voorzieningen, hierdoor is het er heerlijk rustig. Wilt u vermaak dan zult u er op uit moeten! Maar dit is geen probleem. Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets bij de receptie, want Texel is uitermate geschikt om met de fiets te verkennen. Texel heeft maar liefst 140 kilometer aan fietspaden, die u door de duinen, bossen en dorpjes leiden. Goed om te weten: Wanneer u fietsen wilt huren, hoeft u deze niet vooraf te reserveren. Vakantiepark Bremakker heeft voldoende fietsen op voorraad.

Terwijl u geniet in uw bungalow, kunnen kinderen zich uitleven in de verschillende speeltuintjes en salto’s draaien op het grote springkussen. Maar ook een partijtje voetbal is mogelijk! Is het weer wat minder, dan biedt de overdekte speelruimte, waar ze kunnen tafeltennissen en kunnen knutselen uitkomst. In de maanden juli en augustus, zorgt ook het recreatieteam voor nog meer vermaak. Denk aan sporttoernooien, playbackshows, bonte avonden en karaoke-avonden. Vermaak voor jong en oud dus!

Heeft een dagje Texel uw hongerig gemaakt, dan biedt het eetcafé uitkomst! U kunt er plaatsnemen, maar u kunt het ook meenemen naar uw bungalow. Die natuurlijk ook over een keuken beschikt. U kunt dus ook zelf koken. Voor verse broodjes in de vroege morgen moet u bij de receptie zijn. Het aanbod aan bungalows en chalets is divers. Wat dacht u van een chalet in boerderijstijl of een supermoderne chalet? De keuze is aan u! Maar waar u ook voor kiest, u geniet van een heerlijk verblijf op vakantiepark Bremakker.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Eetcafe
  • Broodjesservice

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuintjes
  • Fietsverhuur
  • Sportveld
  • springkussen

Plattegrond Bremakker

Bekijk hier de plattegrond van de Bremakker (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Bremakker

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.