Schoorl

Schoorl ligt in de populaire toeristische gemeente Bergen. Schoorl is van oorsprong een kunstenaarsdorpje. U vindt hier een keur aan winkeltjes, galerieën, restaurantjes en terrasjes. Ook heeft Schoorl een grote supermarkt en er is in de zomer elke week een braderie. Midden in het centrum van Schoorl ligt een klimduin van maar liefst 55 meter hoog. Aan de voet van de klimduin liggen winkels en restaurants, waar u prima de tijd kunt doorbrengen, terwijl de kinderen de klimduin beklimmen.

Het strand van Schoorl staat bekend als het stille strand. Dit geldt zeker voor de winter en het voor- en naseizoen. In de zomer zijn er weliswaar veel toeristen, maar de drukte beperkt zich dan slechts tot het strand bij de op- en afgangen. Voor uw winkelplezier kunt u alle kanten op. Aantrekkelijke steden als Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam liggen binnen handbereik.

Bungalowparken nabij Schoorl

Weideduyn

Op zoek naar een rustig vakantieadres, nabij de Noordzee, dan kunnen we Weideduyn aanraden. Op Weideduyn liggen slechts 11 villa’s en zijn er geen parkvoorzieningen.

Lees meer
Mooi Schoorl

De zee en het strand hebben veel te bieden. Strandwandelingen, zwemmen en luieren. Geniet van al dit moois en verblijf in een luxe villa pal aan de Noordzee.

Lees meer
Park Scorleduyn

De zee en het strand hebben altijd al een enorme aantrekkingskracht gehad. Niet voor niets is het kustgebied van Schoorl een zeer geliefde vakantiebestemming.

Lees meer
Residence Koningshof

Op Résidence Koningshof staat rust en relaxen in de stijlvolle vakantiebungalows centraal. Wandel de Schoorlse Duinen in en bezoek Schoorl met de hoge klimduin.

Lees meer
Duynvallei

Eventjes ontsnappen aan de drukte? Kom dan naar Park Duynvallei in het dorpje Schoorl. Aan de poort van het breedste en hoogste duinenrijk van Nederland.

Lees meer
Droompark Molengroet

Wandel door de duinen en over het strand, maar ook Alkmaar, beroemd om de kaasmarkt ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en geniet van de zon op de ligweide.

Lees meer
Recreatiepark de Woudhoeve

De Woudhoeve is een prima keuze voor zowel gezinnen als rustzoekers. Met een buitenzwembad, speeltuin en een parkrestaurant. Alkmaar ligt vlakbij.

Lees meer
Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee is het ideale park voor liefhebbers van strand, zee en zon. U vindt hier o.a. kindvriendelijke chalets, buitenzwembad en speeltuin.

Lees meer
De Graaf van Egmont

Op De Graaf van Egmont verblijft u pal aan zee! Geniet van het schitterende uitzicht over de zee en binnen een paar passen staat u op het strand! Ideaal!

Lees meer