Park Heerehof

Park Heerehof is een zalig rustpunt aan de rand van de Schoorlse Duinen. Niet alleen verblijft u in een duurzame duinlodges, ook de gehele Schoorlse Duinen liggen aan uw voeten en nodigen u uit om ze te verkennen. Of wat dacht u van een terrasje pikken in Schoorl? Ook dat is mogelijk!

  • U verblijft in duurzame Duinlodges
  • Direct gelegen aan de Schoorlse Duinen
  • Door de duinen fietst u in slechts 15 minuten naar Schoorl

Boek hier Park Heerehof:

Park Heerehof

Park Heerehof is een zalig rustpunt aan de rand van de Schoorlse Duinen. Niet alleen verblijft u in een duurzame duinlodges, ook de gehele Schoorlse Duinen liggen aan uw voeten en nodigen u uit om ze te verkennen. Wandel- en fietsen en voor de echte mountainbikers is de uitdagende MTB route perfect! Bovendien staat u binnen 15 minuten met uw voeten op het strand. Het strand is hier vaak heerlijk rustig. Perfect dus voor een ontspannen middagje. Bij mooi weer luieren en bij een stevige wind uitwaaien.

Wat is er te doen op Park Heerehof?

Park Heerehof is een kleinschalig vakantieparkje met nagenoeg geen voorzieningen. Wat de rust ten goede komt. Maar met Schoorl op wandelafstand en de duinen en het strand aan uw voeten, is dat geen enkel probleem. Schoorl is een gezellig dorpje, met midden in het dorp de hoge Klimduin van 50 meter hoog, die u uiteraard kunt beklimmen. Uitpuffen kan op een van de vele terrasjes. Ook het strand is elk jaargetijden een bron van vermaak! Uitwaaien en genieten van de zon op warme dagen.

Natuurlijk zijn er enkele voorzieningen op Park Heerehof. Zo is er een receptie, is er fietsverhuur en broodjesservice. Meer voorzieningen zijn er niet! Op Park Heerehof is geen restaurant aanwezig, wel kunt u gebruik maken van de ontbijt- en broodjesservice. Of wat dacht u van de picknickmand service? U kunt een goedgevulde picknickmand bestellen, die u dan mee neemt op een van uw wandel- of fietstochten door de Schoorlse Duinen.

Na een dagje strand of dwalen door de duinen, zijn de duurzame duinlodges uw thuisbasis. Deze duinlodges, zien er direct bij aankomst niet alleen supermooi uit, ze zijn ook nog eens duurzaam gebouwd. Zo is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, worden ze CO2 neutraal verwarmd door pellets, zijn diverse lodges voorzien van zonnepanelen en een oplaadpunt voor uw elektrische auto.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Broodjesservice

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur

Plattegrond Park Heerehof

Bekijk hier de plattegrond van de Park Heerehof (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Park Heerehof

Aanbiedingen

Vier Pinksteren op de Leistert

Op zoek naar een fijn vakantiehuis om Pinksteren door te brengen? Vakantiepark de Leistert heeft alles in huis voor een onvergetelijk en zorgeloos verblijf. Nu…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.