SnowWorld – Zoetermeer

Om te genieten van de wintersport hoef je tegenwoordig het land niet meer uit. Je gaat gewoon naar SnowWorld in Zoetermeer. Hier vind je mooie pistes met echte sneeuw en professionele skiliften. Handig ter voorbereiding op je wintersportvakantie of gewoon voor een sportief dagje uit met vrienden of familie. Lekker eten kan hier ook. Wat dacht je van een Zwitserse kaasfondue?

Geopend tussen 1 oktober en 1 maart, doordeweeks van 09:00 tot 24:00 en in de weekenden van 08:00 tot 24:00. Van 1 april t/m 30 september iedere dag van 09:00 tot 23:00.

Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer

Bungalowparken nabij SnowWorld – Zoetermeer

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Koningshof

Koningshof ligt tussen de kleurrijke bollenvelden van Rijnsburg, die in het voorjaar een lust voor het oog zijn. Bovendien ligt het Noordzeestrand op slechts 5 kilometer.

Lees meer