Om te genieten van de wintersport hoef je tegenwoordig het land niet meer uit. Je gaat gewoon naar SnowWorld in Zoetermeer. Hier vind je mooie pistes met echte sneeuw en professionele skiliften. Handig ter voorbereiding op je wintersportvakantie of gewoon voor een sportief dagje uit met vrienden of familie. Lekker eten kan hier ook. Wat dacht je van een Zwitserse kaasfondue?

Geopend tussen 1 oktober en 1 maart, doordeweeks van 09:00 tot 24:00 en in de weekenden van 08:00 tot 24:00. Van 1 april t/m 30 september iedere dag van 09:00 tot 23:00.

Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer

Bungalowparken nabij

SnowWorld – Zoetermeer

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.