SnowWorld

SnowWorld Landgraaf is één van de grootste overdekte wintersportressort ter wereld. Gegarandeerd 365 dagen per jaar dikke sneeuwpret. SnowWorld landgraaf beschikt over 3 skipistes tot 210 meter met 10 liften en 5 pistes met 9 liften. In landgraaf is de langste pistes zelfs 520 meter met 6-persoons stoeltjeslift en een heuse Almhutte voor de bruisende après-ski. Bent u (nog) geen goede skiër? Of heeft u geen ski uitrusting? U kunt alle benodigde materialen huren bij SnowWorld.

SnowWorld is de perfect voorbereiding op uw wintersport vakantie. Maar ook voor een dagje uit, bent u bij SnowWorld aan het juiste adres. Want naast de skipistes kunt u ook gebruik maken van het fitness centrum en het beauty- en wellness center. In het wellness center kunt u heerlijke massage ondergaan of één van de schoonheidspecialistes bezoeken.

Witte Wereld 1
Landgraaf

Bungalowparken nabij SnowWorld

Groenpark Simpelveld

Op zoek naar een rustig vakantieadresje, vlakbij huis maar toch in een schitterende en niet-alledaagse omgeving? Dan is Groenpark Simpelveld, gelegen in Zuid-Limburg ideaal!

Lees meer
Resort Brunssummerheide

Vanuit Resort Brunssummerheide ontdekt u niet alleen Maastricht, maar ook het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt aan uw voeten.

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Reevallis

Landal Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Hoog Vaals

Op zoek naar een vakantieadres, dicht bij huis maar toch in een unieke en niet-alledaagse omgeving? Dan kunnen we Hoog Vaals, in Zuid-Limburg aanraden.

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Lees meer
Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon is het perfecte vakantieadres als u voor eventjes het hectische en drukke leven van allendag wil ontvluchten.

Lees meer