Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland is een echte aanrader om te bezoeken. Deze grote speeltuin die voor het grootse deel begroeid is met bomen is een heerlijk speelparadijs voor elk kind.

Zo zijn er verschillende speeltuinen voor grote en kleine kinderen, Labyrint, adventure midgetgolf, pirateneiland en een Natuurspeelbos. Hier kunnen de kinderen zich hellemaal uitleven. Boomhutten bouwen of over hoog opgestapelde boomstammen klauteren. Op warme zomerdagen kunnen ze lekker afkoelen in het zwembadje en geven de Pitinovs van het Russisch Staatscircus in de zomermaanden shows. Winters gesloten.

Trappistenweg 35
Tegelen

Bungalowparken nabij Speelpark Klein Zwitserland

Droompark Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. DroomPark Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Lees meer
Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Lees meer
De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Lees meer
De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Lees meer
Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Lees meer