Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland is een echte aanrader om te bezoeken. Deze grote speeltuin die voor het grootse deel begroeid is met bomen is een heerlijk speelparadijs voor elk kind. Zo zijn er verschillende speeltuinen voor grote en kleine kinderen, Labyrint, adventure midgetgolf, pirateneiland en een Natuurspeelbos. Hier kunnen de kinderen zich hellemaal uitleven. Boomhutten bouwen of over hoog opgestapelde boomstammen klauteren. Op warme zomerdagen kunnen ze lekker afkoelen in het zwembadje en geven de Pitinovs van het Russisch Staatscircus in de zomermaanden shows. Winters gesloten.

Adres: Verlengde Trappistenweg 35, 5932 ND Tegelen

Bungalowparken nabij

Speelpark Klein Zwitserland

EuroParcs Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. EuroParcs Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Breebonne

Vakantiepark Bree Bronne staat voor een bruisende vakantie vol recreatie, ontspanning en waterpret.

De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.