Sport- en Recreatiecentrum De Scheg

Zin om een dagje actief bezig te zijn met de hele familie? Dat kan bij het Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer. Spetteren in het zwemparadijs met een wildwaterbaan, reuzenglijbaan en stroomversnelling? Dat wil iedereen wel. Daarna kun je ook nog de schaatsen onderbinden om de schaatsbaan onveilig te maken. Liefhebbers voor squashen of fitness? Of ga je misschien liever onder de zonnebank of naar de massagesalon? Hier is het pakket compleet. Wisselende openingstijden en prijzen.

Adres: Piet Van Donkplein 1, 7422 LW Deventer

Bungalowparken nabij

Sport- en Recreatiecentrum De Scheg

De Vlinderhoeve

Op de grens van de Veluwe en de Achterhoek, vlakbij Deventer, ligt het rustige vakantiepark Buitengoed de Vlinderhoeve. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers.

Vakantiepark Sallandshoeve

Sallandshoeve is een gezellig familiepark. Met o.a. een binnenzwembad, speeltuin en een midgetgolfbaan. Leuk voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers.

De Lindenberg

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Twenhaarsveld

Het bosrijke park beschikt over veel faciliteiten, met o.a. een overdekt zwembad, tokkelbaan en waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt om Overijssel te ontdekken.

EuroParcs de Achterhoek

Resort de Achterhoek is een veelzijdig park waar iedereen wel iets van zijn gading zal vinden. Met recreatievijver een binnen- en buitenspeeltuin en een restaurant met terras.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.