Camping de Bosgraaf

De Veluwe is een van de mooiste stukjes natuur in Nederland, hier leiden fiets- en wandelroutes u door bossen en over heidevelden. Nagenieten doet u op De Bosgraaf een kindvriendelijke familiecamping met een buitenzwembad en knusse vakantiechalets.

  • Verwarmd buitenzwembad en glijbaan en leuk peuterbad
  • In de schoolvakanties is er een leuk animatieprogramma
  • Uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door de Veluwe

Vind de beste prijs voor: Camping de Bosgraaf

Camping de Bosgraaf

Camping de Bosgraaf heet u van harte welkom op hun mooie terrein aan de rand van de Veluwe in Lieren. Geniet hier van de omringende natuurpracht, wandel- en fietsmogelijkheden én de vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Mooie steden als Apeldoorn, Deventer en Zutphen liggen dichtbij, evenals kinderattracties als Koningin Julianatoren, Burger’s Zoo en de Apenheul. Of bezoek Paleis ’t Loo in Apeldoorn en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Wat is er te doen op de Bosgraaf?

Op Camping de Bosgraaf is het genieten van rust, ruimte en natuur. Maar er zijn ook enkele leuke recreatievoorzieningen aanwezig, met als hoogtepunt het verwarmd openluchtzwembad met een glijbaan van 30 meter lang. Er is tevens een kleuterbad met leuke speelelementen als waterstralen en bubbels. Hier zijn de kleintjes wel even zoet. Bovendien ligt rondom het zwembad een terras, eventjes een hapje en een drankje is dus geen probleem.

Speelgelegenheden zijn er voldoende op Camping de Bosgraaf. Zo is er een grote omheinde buitenspeeltuin met een reuze schommel, verschillende glijbanen, een piratenschip en waterelement. Samen een balletje trappen kan op het gigantische sportveld en ook de BMX-Cross baan biedt volop vermaak. In diverse schoolvakanties zorgt ook het animatieteam voor veel vermaak.

Na een gezellige dag op Camping de Bosgraaf bent u van harte welkom in Eetcafé de Bosgraaf voor een drankje, een hapje, lunch of diner. Dit is ook uw adres voor afhaalmaaltijden. Tot rust komt u in een van de vakantieaccommodatie, waar kiest u voor; een chalet of een eenvoudige trekkershut met kooktoestel.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad met peuterbadje
  • Waterglijbaan

Horeca

  • Eetcafe

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • BMX-Cross baan
  • Speeltuin
  • Sportveld

Plattegrond Camping de Bosgraaf

Bekijk hier de plattegrond van de Camping de Bosgraaf (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Camping de Bosgraaf

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.