Sprookjesbos

In het themapark Sprookjesbos komen sprookjes tot leven, want ze wonen er allemaal. Hans en Grietje, Roodkapje en de Boze Wolf, Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, de wereld van Duizend-en-één-nacht en de overal staan kabouters u vriendelijk tot te lachen. Uw kinderen en dan zeker de allerkleinste zullen vast helemaal opgaan in hun eigen sprookjeswereld, terwijl ze kijken en luisteren naar de levensechte sprookjesfiguren. Het sprookjesbos in Valkenburg is omgeven door veel groen. Naast het sprookjesbos is er een grote speeltuin, een kinderboerderij, diverse attracties en zijn er diverse plekken waar je iets kunt eten of drinken. Het Sprookjesbos is goed bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Adres: Sibbergrubbe 2a, 6301 AA Valkenburg

Bungalowparken nabij

Sprookjesbos

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland 'Zuid-Limburg'. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

EuroParcs Poort van Maastricht

Europarcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Welk seizoen ook, dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad. Maar ook de omgeving: Zuid-Limburg is geweldig!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.