Sprookjeswonderland

Bij het Sprookjeswonderland in Enkhuizen beleven gezinnen met kleine kinderen een betoverend dagje uit. Dwaal door het fantasieprikkelende kabouterland met lieflijke kabouterhuisjes. De kinderen willen ook vast in de bootjesbaan met bootjes in de vorm van lieveheersbeestjes. Ook de trapwagentjes en de Vogeltjestrein zijn de moeite waard. Dan is er ook nog een kinderboerderij met allerlei dieren als ezels, lama’s walibi’s, hertjes en geitjes. Niet alleen de kinderen zullen de tijd van hun leven hebben, ook ouders zullen wegdromen bij de nostalgie die dit park oproept. Sprookjeswonderland is van half april tot eind oktober dagelijks open van 10:00 tot 17:30.

Adres: Kooizandweg 9, 1601 LK Enkhuizen

Bungalowparken nabij Sprookjeswonderland

EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer is gelegen aan het Markermeer en de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Maak een boottocht of duik bij mooi weer in het meer.

Lees meer
Villapark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof is pal gelegen aan het IJsselmeer. Niet alleen het IJsselmeer is een bron van vermaak, ook het villapark zelf, biedt voldoende vermaak voor jong en oud.

Lees meer
Bungalowpark Zuiderzee

Kiest u graag voor de combinatie natuur én vermaak, dan is het Bungalowpark Zuiderzee perfect! Ga varen op het IJsselmeer, terwijl u kinderen zwemmen in het zwembad.

Lees meer
Westerkogge

Westerkogge is een gemoedelijk park met een buitenzwembad. Spring op de fiets en ontdek de omgeving of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Lees meer
Vakantiepark De Kuilart

De Kuilart ligt direct aan het water ‘De Kuilart’ en vaart u zo de Friese wateren op. Ideaal voor watersporters! Volg een zeil- en surfles en duik in het binnenzwembad.

Lees meer