Sprookjeswonderland

Bij het Sprookjeswonderland in Enkhuizen beleven gezinnen met kleine kinderen een betoverend dagje uit. Dwaal door het fantasieprikkelende kabouterland met lieflijke kabouterhuisjes. De kinderen willen ook vast in de bootjesbaan met bootjes in de vorm van lieveheersbeestjes. Ook de trapwagentjes en de Vogeltjestrein zijn de moeite waard. Dan is er ook nog een kinderboerderij met allerlei dieren als ezels, lama’s walibi’s, hertjes en geitjes. Niet alleen de kinderen zullen de tijd van hun leven hebben, ook ouders zullen wegdromen bij de nostalgie die dit park oproept. Sprookjeswonderland is van half april tot eind oktober dagelijks open van 10:00 tot 17:30.

Adres: Kooizandweg 9, 1601 LK Enkhuizen

Bungalowparken nabij

Sprookjeswonderland

EuroParcs Enkhuizer Strand

Europarcs Enkhuizer Strand ligt op een zalig plekje, direct aan de oevers van het IJsselmeer. Door deze unieke ligging wandelt u vanaf uw accommodatie zo naar het IJsselmeer.

EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer is gelegen aan het Markermeer en de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Maak een boottocht of duik bij mooi weer in het meer.

Villapark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof is pal gelegen aan het IJsselmeer. Niet alleen het IJsselmeer is een bron van vermaak, ook het villapark zelf, biedt voldoende vermaak voor jong en oud.

EuroParcs IJsselmeer

Kiest u graag voor de combinatie natuur én vermaak, dan is het Bungalowpark Zuiderzee perfect! Ga varen op het IJsselmeer, terwijl u kinderen zwemmen in het zwembad.

Roompot Park Wijdenes

Op Roompot Park Wijdenes staat de natuurbeleving centraal. Het autoluwe vakantiepark ligt pal aan het Markermeer, hier kunt u eindeloos kijken over het kabbelende water en hoort u de vogels fluiten.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.