Villapark IJsselhof

IJsselhof is een bruisend vakantiepark dat pal gelegen is aan het IJsselmeer. Tóp dus voor water- en visliefhebbers! Maar niet alleen is het IJsselmeer een bron van vermaak, ook het villapark zelf, biedt voldoende vermaak voor jong en oud, zowel in- als outdoor.

 • Heerlijk genieten van natuur, waterpret en watersport
 • Ponyranch, indoor zwembad en natuurspeelplaats met strand
 • De meeste villa’s liggen aan het water met een vissteiger

Boek hier Villapark IJsselhof:

Villapark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof is een bruisend vakantiepark dat pal gelegen is aan het IJsselmeer. Niet alleen het IJsselmeer is een bron van vermaak; zwemmen, watersporten en luieren in de zon, ook het unieke polderlandschap, met weidse vergezichten en kleurrijke bollenvelden is mooi. Spring op de fiets en verken de regio. Tijdens een van deze tochten moet u zeker de VOC-steden Medemblik als Enkhuizen bezoeken. Naast cultuur vindt u hier ook winkels, terrasjes en eetgelegenheden.

Wat is er te doen op Villapark IJsselhof?

Villavakantiepark IJsselhof is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen. Zo is er het binnenzwembad ‘De Oase’. Dit is een binnenzwembad met lekker warm water, stroomversnelling en een peuterbadje. Bij mooi weer is ook de ligweide geopend, zodat u languit kunt genieten van de warme zon. Voor nog meer waterplezier kunt u ook een bezoekje brengen aan recreatiegebied de Vooroever dat op slechts één kilometer is gelegen. Zwemmen, watersporten, vissen of lekker niets doen en luieren op het zandstrandje. Heerlijk!

Eventjes voldoende waterpret? Wat dacht u van de binnen- en buitenspeeltuin, die aan alle leeftijden speelplezier biedt. Altijd leuk is ook een bezoekje aan de kinderboerderij of daag uw kinderen uit voor een partijtje voetbal op het sportveld. Zijn uw kinderen dol op pony’s, dan is de ponyranch perfect! Kinderen kunnen dagelijks en ritje maken over Villavakantiepark IJsselhof. Vraag erna bij de receptie. Ook het recreatie-team zorgt voor de nodige afwisseling tijdens de schoolvakanties; schminken, theatershows en koekjes versieren, om enkele activiteiten op te noemen.

IJsselhof heeft geen parkrestaurant. Maar in de directe omgeving zijn voldoende eetgelegenheden zoals een pannenkoek en een à la carte restaurant, met een uitzicht over het IJsselmeer. Maar u kunt natuurlijk ook zelf koken. Boodschappen kunt u doen in de supermarkt op wandelafstand van Villavakantiepark IJsselhof. U verblijft in ruime bungalows, die veelal zijn gelegen aan het water. Alle bungalows beschikken bovendien over een eigen terrasvlonder. U kunt dus zo vanaf uw eigen vlonder een hengel uitgooien en op Karpers, Brasem en Blankvoorn vissen

Regelmatig stelt IJsselhof interessante aanbiedingen samen. Bekijk hier de aanbiedingen!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnen zwembad met peuterbad

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Indoorspeeltuin
 • Sportveld
 • Kinderboerderij
 • Pony rijden
 • Sportvelden
 • Tennisbaan
 • Vissen op karpers

Plattegrond Villapark IJsselhof

Bekijk hier de plattegrond van de Villapark IJsselhof (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Villapark IJsselhof

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.