Stadskasteel Zaltbommel

Tijdens een bezoek aan het Stadskasteel Zaltbommel zul je al snel begrijpen waarom dit kasteel de trots van Zaltbommel is. Het is een schitterend monumentaal pand dat rond 1535 is gebouwd door Maarten van Rossem. In het kasteel is een museum met 16de eeuwse muntstempels en zilveren munten, schilderijen van Gerard Hoet en mooie jugendstil meubels. Wat vooral ook de kinderen aan zal spreken is de expositie over Fiep Westendorp, die Jip en Janneke heeft getekend, het bekende duo dat tot leven werd gewekt door Annie M.G. Schmidt. Het Stadskasteel van Zaltbommel is open van dinsdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00.

Adres: Nonnenstraat 5, 5301 BE Zaltbommel

Bungalowparken nabij

Stadskasteel Zaltbommel

EuroParcs Aan de Maas

Europarcs Aan de Maas, ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan een zijtak van de Maas! Perfect dus voor water- en watersportliefhebbers.

Recreatiepark het Esmeer

Het Esmeer is een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen jachthaven.

Vakantiepark Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

EuroParcs Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel ligt vlakbij de Efteling en na een dagje Efteling is het dan ook heerlijk om een duik te nemen in het binnen- of buitenbad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.