Stoomtrein Goes-Borsele

Maak ook eens een rit met een stoomtrein uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. Het is mogelijk in Goes bij de spoorlijn van de Stoomtrein Goes-Borsele. De trein rijdt van Goes naar Kwadendamme en vervolgens naar Hoedekenskerke. Waar wil je zitten? In de eerste, tweede of derde klas? Er is ook een museum met allerlei voorwerpen die betrekking hebben op de stoomtrein en spoorlijn. De trein rijdt in juli en augustus bijna iedere dag en vertrekt om 11:00 en 14:00 vanuit Goes. Van november tot en met maart rijden er geen treinen. Op andere momenten in het jaar beperkte dienstregeling.

Adres: Albert Plesmanweg 23, 4462 GC Goes

Bungalowparken nabij

Stoomtrein Goes-Borsele

Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Park Veerse Kreek

Park Veerse Kreek heeft een geweldige ligging: in hartje Zeeland, pal aan het Veerse Meer! Hier geniet u volop van ruimte en is hét een paradijs voor de watersportliefhebbers!

De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.