Struisvogelboerderij Monnikenwerve

De Struisvogelboerderij Monnikenwerve bestaat sinds 1997 en opende in 1998 haar deuren voor het publiek. Er worden rondleidingen gegeven waarin u veel te weten komt over deze dieren. U kunt talloze struisvogels bewonderen, van volwassen struisvogels tot piepjonge struisvogeltjes. Ook ziet u waarvoor de struisvogels worden gebruikt. In het winkeltje van de struisvogelboerderij zijn tal van struisvogelproducten verkrijgbaar, waaronder eieren, veren als ook struisvogelvlees.

Adres: Hogeweg 1, 4524 KG Sluis

Bungalowparken nabij

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

EuroParcs Bad MeerSee

Het brede Zeeuwse strand is heerlijk vlakbij. Spring op de fiets en bezoek de dorpjes Sluis en Cadzand. Nadien is het heerlijk thuiskomen in uw luxe accommodatie.

Résidence Cadzand-Bad

Graag op het strand, ongeacht het seizoen? Dan is Résidence Cadzand-Bad op slechts 350 meter van het Zeeuwse strand perfect!

Camping International

Camping International is een rustige camping, waarbij persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Spetteren in het kleuterbad, maar ook het strand ligt vlakbij.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Op 150 meter van het strand ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het park is nog in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een break aan de Zeeuwse kust

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.