Struisvogelboerderij Monnikenwerve

De Struisvogelboerderij Monnikenwerve bestaat sinds 1997 en opende in 1998 haar deuren voor het publiek. Er worden rondleidingen gegeven waarin u veel te weten komt over deze dieren. U kunt talloze struisvogels bewonderen, van volwassen struisvogels tot piepjonge struisvogeltjes. Ook ziet u waarvoor de struisvogels worden gebruikt. In het winkeltje van de struisvogelboerderij zijn tal van struisvogelproducten verkrijgbaar, waaronder eieren, veren als ook struisvogelvlees.

Adres: Hogeweg 1, 4524KG Sluis

Bungalowparken nabij Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Résidence Cadzand-Bad

Graag op het strand, ongeacht het seizoen? Dan is Résidence Cadzand-Bad op slechts 350 meter van het Zeeuwse strand perfect!

Lees meer
Camping Internationaal

Camping International is een rustige camping, waarbij persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Spetteren in het kleuterbad, maar ook het strand ligt vlakbij.

Lees meer
Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Op 150 meter van het strand ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het park is nog in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een break aan de Zeeuwse kust

Lees meer
Vakantiepark St. Pierre

Verblijft u graag aan het strand, ongeacht het seizoen? Dan is St. Pierre perfect! St. Pierre ligt op slechts enkele wandelminuten van het strand van Nieuwvliet-Bad.

Lees meer
Molecaten Hoogduin

Dé plek voor een familievakantie. Daarbij is het ook bij uitstek een vakantiebestemming voor strandliefhebbers: de duinen en het strand liggen aan uw voeten.

Lees meer
Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Resort Nieuwvliet-Bad is gelegen in Nieuwvliet-Bad op wandelafstand van de Noordzee. Wandel over het strand en in de duinen en neem een duik in het binnenzwembad.

Lees meer