Subtropische tuin Fort den Haak

Een wandeling door de Subtropische tuin Fort den Haak is een bijzondere beleving. Het is een unieke tuin in Nederland met een berg van 11 meter hoog en een waterval van wel 6 meter hoog. Bewonder de verschillende soorten palmbomen aan de palmenboulevard en geniet van een drankje op het terras van de oranjerie. Er is bovendien ook nog een volière met kleurige en vrolijk fluitende halsbandparkieten. De tuin is van 1 april t/m 1 november geopend van dinsdag t/m zondag tussen 10:00 en 17:00. Tussen 1 juli en 30 september 7 dagen per week open.

Adres: Zandbank 7, 4354 NG Vrouwenpolder

Bungalowparken nabij

Subtropische tuin Fort den Haak

RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

De Groote Duynen

Met het ruisen van de golven op de achtergrond, alle ruimte voor strandwandelingen en luieren op het strand is het hier altijd genieten geblazen. 

De Banjaard

Geniet van het schone Noordzeestrand, pal tegenover De Banjaard. Uitwaaien, zwemmen in zee en wandelen door de duinen. Perfect voor een familievakantie in Zeeland.

Bos en Duin

De meeste zonuren van Nederland, schone stranden en schitterende duinen! Kom vakantie vieren op Bos en Duin in de populaire badplaats Oostkapelle.

Domein Het Camperveer

Domein Het Camperveer is een rustig vakantieadres, aan het Veerse Meer en dus ideaal voor watersporters. Maar ook het historische stadje Veere ligt nabij!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.