Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen maakt net als Thermae 2OOO gebruik van een diepe waterbron. Het water uit deze bron bevat onder meer mineralen als fluoride, ijzer en jodide een unieke samenstelling en het heeft een heilzame werking. Door de aangename temperaturen van 35-36 ºC voelt u direct alle spanning uit uw lichaam wegvloeien. Thermaalbad Arcen heeft zowel een binnen- als buitenbad en staat een team van professionals klaar om u heerlijk in de watten te leggen. Bij Thermaalbad Arcen kunt u ook terecht voor een beauty dag of een lifestyle wellness programma’s. Tevens kunt u er heerlijk eten. Thermaalbad Arcen maakt deel uit van vakantiepark Klein Vink, Klein Vink is gelegen pal naast het Thermaalbad.

Adres: Klein Vink 11, 5944 EX Arcen

Bungalowparken nabij

Thermaalbad Arcen

Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is gelegen aan het Leukermeer en op wandelafstand van Nationaal Park De Maasduinen. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad open en bruist het van de watersportactiviteiten rondom het Leukermeer.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.