TT-Circuit Assen

Liefhebbers van de motorsport moeten een keer naar het TT-Circuit van Assen zijn geweest. Bezoek het circuit tijdens de legendarische jaarlijkse MotoGP, een motorwedstrijd van wereldformaat. Ben er op tijd bij, want dit evenement trekt heel veel bezoekers en ook de geweldige feesten rondom dit evenement mag je niet missen. Maar behalve de crossevenementen vinden hier ook popconcerten, truckfestivals en wielersport- en hardloopwedstrijden plaats. Er is altijd wel een goede reden om het TT-Circuit van Assen te bezoeken. Het circuit ligt vlak langs de A 28.

Adres: De Haar 9, 9405 TE Assen

Bungalowparken nabij

TT-Circuit Assen

Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is gelegen in de bossen, nabij Assen. Een kindvriendelijk vakantiepark waar veel te doen en te beleven is. Ook de omgeving biedt voldoende uitdaging.

Landgoed Het Grote Zand

Of u nu komt voor het binnenzwembad, het speelbos of de vele wandel- en fietsmogelijkheden, op Landgoed Het Grote Zand voelt iedereen zich thuis.

Hof van Saksen

Suis van de spectaculaire waterglijbanen, bezoek de kinder academies en de indoorspeeltuin. Nagenieten doet u in de rietgedekte boerderijen.

De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Ideaal voor (jonge) gezinnen.

Het Hart van Drenthe

'Het Hart van Drenthe' ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.