Veluwemeer

Het Veluwemeer is een prachtige bestemming voor een heerlijk dagje uit. Het langwerpige meer vormt de scheidingslijn tussen Gelderland en Flevoland en is ontstaan bij de inpoldering van het IJsselmeer. Het is een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Zwemmen, zeilen, surfen, vissen…Hier ben je op de juiste plek. Er zijn verschillende recreatiestranden en jachthavens. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij de Jachthaven Flevostrand. Aangename plaatsen langs het meer zijn Harderwijk en het Hanzestadje Elburg. Een uitstapje Veluwemeer is ook ideaal te combineren met attracties als het Dolfinarium Harderwijk of Walibi World in Biddinghuizen.

Adres: Jachthaven Flevostrand Strandweg 1, 8256RZ Biddinghuizen

Bungalowparken nabij

Veluwemeer

Waterparc Veluwemeer

Wilt u een duik nemen in het binnenzwembad en kinderen ravotten in de indoor speeltuin? Of toch liever het water op? Op Waterparc Veluwemeer is het allemaal mogelijk.

Flevostrand

Flevostrand is gelegen aan het Veluwemeer en daarmee een uitstekende bestemming voor een vakantie op en aan het water. Of trek er op uit en verken de omgeving.

EuroParcs Bad Hoophuizen

Op Bad Hoophuizen verveelt u zich geen moment. Plons in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Bij mooi weer is ook het Veluwemeer een bron van vermaak.

Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet ligt pal aan het Veluwemeer. U wandelt zo vanaf het park naar het Veluwemeer! Daarnaast liggen Nunspeet, Apenheul en het Dolfinarium vlakbij!

Resort Veluwemeer

Vertoeft u graag aan of op het water, dan is Resort Veluwemeer perfect! Een boottocht maken, kajakken en lekker luieren op het zandstrand van het resort. Heerlijk!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.