Vlindertuin De Berkenhof

Om de tropen te bezoeken hoef je geen verre reis te maken. Je gaat gewoon naar Kwadendamme. Hier ligt de Vlindertuin De Berkenhof met talloze vlindersoorten en andere diersoorten als krekels, hagedissen en schildpadden. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. In de schoolvakanties mogen de kinderen helpen met het verzorgen van de dieren. Sluit het bezoek af met een diner in restaurant De Berkenhof. De vlindertuin is het hele jaar geopend met wisselende openingstijden. Maar van begin maart tot aan de herfstvakantie iedere dag, behalve op maandag, van 10:00 tot 17:00.

Adres: Langeweegje 10-A, 4434 NE Kwadendamme

Bungalowparken nabij

Vlindertuin De Berkenhof

Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Recreatiecentrum De Vogel

Geniet op het levendige Recreatiecentrum De Vogel. Luieren op en rond de recreatievijver, duik in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Ideaal!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.