Voltkids Adventure

In en rond Tilburg is veel te doen voor gezinnen met kinderen. Een van de topattracties is Voltkids Adventure aan de Groenstraat 139-391! Hier ligt een gigantisch kinderspeelparadijs van 2000 m2 aan uw voeten. Kinderen van alle leeftijden, waaronder de allerjongste kunnen zich hier heerlijk uitleven en de grootste avonturen beleven. Wat kunt u allemaal verwachten van een dagje Voltkids?

Adres: Groenstraat 139-391, 5021 LL Tilburg
Website: Voltkids Adventure

Indoor speelparadijs van 2000 m2!

Het indoor speelparadijs van Voltkids Adventure is vol verrassingen. Wat meteen in het oog springt, is de klimtoren van vijf verdiepingen hoog. De kids vermaken zich in deze toren met touwbruggen, klim- en klauteruitdagingen en te gekke glijbanen. De spider tower is ook een groot succes. De kleintjes vinden het heerlijk om in de ballenbak te ravotten of om een ritje te maken op de draaimolen. Er is ook een speciale babyzone. Regelmatig worden er workshops en theatervoorstellingen georganiseerd. Wie durft de Grot van Voltor de Draak te betreden? De bounce arena vol trampolines trekt de kinderen aan als een magneet. Wat een heerlijk gevoel om zo de lucht in de veren!

Naast eindeloos spelen, klimmen en springen in het indoor speelparadijs, kunt u bij Voltkids Adventure ook te gekke games spelen met het hele gezin. Dit zijn de ‘upgrades’ van Voltkids, die u een deurtje verder kunt vinden. Wat is daar te doen? Wat dacht u van karten, lasergamen, paintball spelen of u weg naar buiten vinden in de escape room? Andere leuke activiteiten die u hier kunt boeken, zijn: minigolf, bowlen en break inn rooms onveilig maken. Daarnaast zijn er nog tal van ander leuke familie- en groepsactiviteiten.

Van alle actie en sensatie krijgt iedereen honger en dorst! Begeef u daarom gauw naar het buffetrestaurant of het grand café van Voltkids Adventure. Hier bent u op de juiste plek voor een drankje, een snel hapje of een stevige maaltijd. Koop hier voor € 3,30 een drinkbeker voor de kinderen en ze mogen de hele dag onbeperkt ranja drinken. Komt u nog een keer terug, dan kunt u deze beker gewoon weer opnieuw gebruiken. Kortom, voor een compleet dagje uit, waar de kinderen nog vaak aan terug zullen denken, moet u beslist bij Voltkids Adventure zijn.

Bungalowparken nabij Voltkids Adventure

Vakantiepark Beekse Bergen

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Lees meer
Safari Resort Beekse Bergen

Geen typisch park, een betere omschrijving is een Afrikaans dorpje. De ligging van de lodges rondom de savannes is uniek – de dieren wandelen echt door uw achtertuin.

Lees meer
Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Lees meer
Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Lees meer
Bungalows aan het water op Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

Lees meer
Landal Parck Kaatsheuvel

U wandelt vanuit u bungalow zo de bossen in en staat u in 7 fietsminuten voor de ingang van de Efteling. Na een dagje Efteling, kunt u bijkomen in het zwembad.

Lees meer
EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel ligt vlakbij de Efteling en na een dagje Efteling is het dan ook heerlijk om een duik te nemen in het binnen- of buitenbad.

Lees meer
Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Landal Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met jacuzzi. Zeer landelijk gelegen!

Lees meer
De Flaasbloem

RCN de Flaasbloem is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in zowel Noord-Brabant, als over de grens in België. Maar ook op het park zelf is genoeg te doen.

Lees meer
Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Lees meer